Ангела Меркел трепери за трети път на официална среща в рамките на по-малко от месец – ето ви шест конспиративни теории за това, което се случва с нея

Канцлерът на Германия Ангела Меркел трепери за трети път вече

Ангела Меркел отново трепери на публично място!

Това се случи днес на официалното посрещане на финландския министър-председател Анти Рине, който е на посещение в Берлин.

Това е третото регистрирано за последния месец треперене на Меркел, след първото в Украйна, когато тя гостува на новоизбрания украински президент Владимир Зеленски в средата на юни, и второто – когато в края на юни присъства на церемония в Берлин с немския президент Франк-Валтер Щайнмайер.

Подобна поредица от тремори на най-значимия западноевропейски лидер не може да не възбуди нездрав интерес към проблема на Меркел и първите конспиративни теории вече плъзнаха в онлайн пространството.

Ето ви шест от тях, които ще Ви изумят:

Меркел е болна от неизличима болест

Това определено е най-популярният конспиративен слух за положението на Ангела Меркел.

Различни алтернативни източници вадят куп диагнози за състоянието на Меркел, като най-леките от тях сочат неврологично неразположение, а най-тежките – сериозни болести, в т.ч. и възможен Алцхаймер, Паркинсон и дори скоротечен рак.

При всякакво положение Ангела Меркел очевидно има сериозен здравословен проблем, тъй като нейното треперене не е нормално за един здравословно добре човек.

Това обаче очевидно тепърва ще се изяснява!

Меркел вече няма опции за измъкванеще трябва да разкрие своето актуално здравословно състояние, иначе няма как да обясни това, което се случва с нея.

Германски националисти са се домогнали до Меркел и са отмъстили за това, че наводни Германия с бежанци и ислямски екстремисти, тровейки я или заразявайки я с нелечима болест

Това е конспиративна теория, която също има своето реално основание.

Меркел неофициално неведнъж е получавала заплахи от германски националисти за нейните действия като министър-председател по времето на бежанската криза.

Говори се дори за реални опити за нейното елиминиране, като изтече информация, че през октомври миналата година е бил осуетен опит за реален саботаж на самолета, с който лети по международни форуми.

Рамо за тази теория дава и неразкритото перфектно убийство на нейния близък политически съратник Валтер Любке в началото на юни тази година.

Любке не само беше приближен на Меркел, но и нейният най-ревностен защитник в политиката на безприкословно приютяване на бежанци в Германия.

Той е именно немският политик, който официално заяви, че недоволните от тази политика германци могат да напуснат по всяко време родната им страна – думи, които явно му струваха живота.

Германският национализъм явно е жив и не прощава, тъй че конспиративната теория за отравяне или заразяване на Меркел от негови представители може напълно да отговаря на реалността.

Меркел е жертва на борбата между демократи и републиканци, сравняват нейните проблеми с проблемите на Хилари Клинтън

Навлизаме в конспирациите, свързани с „дълбоката държава“.

Тази конспиративна теория разглежда Ангела Меркел като съратник на американските демократи.

На власт в САЩ обаче е републиканецът Доналд Тръмп, който води сериозна борба с либералната клика на демократите, в която очевидно до момента надвива.

Всички ние помним как неговият основен опонент в борбата за президентския пост в САЩ Хилари Клинтън се разболя именно на края на изборите – трепереше и припадаше на публични места.

Та тази конспиративна теория твърди именно това – налице е целенасочена американска атака срещу здравето на Ангела Меркел, която цели нейното изваждане от политическото уравнение и управлението на Германия като подкрепяща демократите и тяхната либерална политика.

Отстраняването на Меркел – с един куршум – три заека

Горният конспиративен слух се допълва от още по-шокиращи конспиративни теории!

Отстраняването на Меркел от властта в Германия гони поне още три основни задоекански политически цели, а именно:

Първо, отстраняване на силния човек на Германия в Европейския съюз и стимулиране на отдалечаването на страната от другите европейски лидери с цел сриване на Европейския съюз.

Тази идея има също своето реално покритие.

На последните избори за високите постове в ЕС се проведе безпрецедентна атака против германските кандидати от страна на либералната клика в Европейския парламент, водена от либерала Макрон.

Очевидно е, че се правят много сериозни опити за отстраняване на Германия от политическата власт в Европейския съюз или поне за нейно силно ограничаване.

Отстраняването на Меркел ще бъде само добре дошло за тази инициатива, тъй като именно тя е германския лидер, на който имат страх останалите евро-политици.

Атаките на либералните парламентаристи в ЕП и срещу Меркел са изненадващи на фона на нейния също либерален бекграунд.

Зад тази ситуация обаче седи реално предположение, което очертава следващата цел на атаката срещу Меркел.

Второ, отстраняването на Меркел вече е важна цел за американската политика и тя не е повече под протекцията на американските демократи.

Атаката срещу Германия и Меркел идва на фона на нейното отлъчване от Новия световен ред на САЩ и залитане към Русия и по-точно към руския газ, който трябва да потече по тръбите на проекта „Северен поток“ 2.

Нежеланието на Германия да се откаже от руския газ и сближаването на страната с Русия на икономическа и политическа основа просто ужасява американския политически елит.

Ето защо нито демократите, нито републиканците в САЩ могат да си позволят Германия да тръгне на Изток, затова правят всичко необходимо да спрат този процес навреме.

Трето, с отстраняването на Ангела Меркел от власт се цели социално-икономическа разруха на Германия.

Съществува много сериозна конспиративна теория, че именно от срива на Германия ще тръгне разпад на ЕС и нова брутална световна криза.

За това вече има сериозни индикации – за първи път след кризата от 2008 г. насам Германската икономика тръгва стремително надолу и още през следващата година нещата могат да станат неудържими и Германия, като най-силна европейска икономика, да потопи цяла Европа в невъобразима по размерите си дългова и икономическа криза.

Меркел е извънземен клонинг и тялото ѝ вече не издържа

Това е една от най-интересните и невероятни теории, но и такива слухове пълзят в Мрежата за нея.

Този конспиративен слух твърди, че Меркел и част от извънземен елит в сянка, който управлява Човечеството в образа на човешки клонинги, които обаче често излизат извън строя и създават проблеми на своите аватари.

Меркел – жертва на ефекта „взиране в коза“

Сигурно ви се вижда смешно подобно твърдение, но повярвайте – това е също една съвсем реална конспиративна теория, за това, което се случва с Ангела Меркел.

Тази теория се опира на сюжета на американския филм „Мъжете, които се взират в кози“ (2004), който, според мнозина алтернативни изследователи, разкрива съвсем реални данни за паранормални изследвания в американската армия от 70-те години на миналия век.

Най-общо тук става въпрос за експерименти с американски войници, които само с помощта на своята мисъл и поглед са спирали сърцата на живи кози.

Именно на този ефект отдават случващото се с Ангела Меркел някои конспиративни теории, като отбелязват, че тя е отнесла сериозен негативно зареден емоционален шок от обикновените европейци, заради нейната либерална политика към бежанците.

Насочването на индивидуалната омраза и негодувание на обикновените хора явно се оказва една непреодолима сила, за която очевидно Меркел няма защита.

Политиците не се съобразяват с обикновените хора, но те трябва да са наясно, че очевидно не са по-различни от козите – и техните сърца могат да спрат, стига хората да го пожелаят!