Астероид или извънземен космически кораб!?

Уникален космически гост е засечен в орбитата на Земята!

В края на май в Интернет изтекоха снимки, направени от частната американска космическа компания SpaceX на Илон Мъск, на които отчетливо се вижда уникално космическо тяло, което преминава покрай орбитата на Земята.

Обектът е изключително красив и оставя дълга опашка след себе си, която допълва неговата ефектна визия, правейки го да изглежда подобен на малка комета.

Досега никой не е съобщавал за подобен тип космически тела!

Обектът, представен от SpaceX не отговаря на нито една класификация на НАСА за астероид или комета, което повдига редица интересни въпроси за него.

Подобни точни като форма структури не са продукт на естествено възникване в природата, което навежда на мисълта, че този обект може да бъде съвсем реално изкуствено космическо тяло – може би извънземен кораб, превозващ братя по разум.

Разгледано по-внимателно, това летящо тяло в близост до земната орбита, има уникално съразмерни характеристики на своята структура, подобно на звезда с осем лъча.

Самата структура на неговата опашка напомня тези на нашите ракети, при които се използва реактивна тяга, а яркото жълто образование в средата на обекта можем да оприличим спокойно на команден център.

Независимо дали обектът е космически кораб на извънземни или уникален по своя характер астероид – той е изключително красив феномен – полюбувайте са на тайните, които може да предложи Космоса за нас!