Британската медийна олелия за българските хулигани – добре разработен предварително политически и медиен сценарии!

Великобритания използва българските футболни ултраси за „изтривалка“!

Не оправдаваме действията на българските футболни ултраси по-никакъв начин, но няма как да подминем и очевидния факт, че те бяха добре употребени от британската преса за отвличане на вниманието на обикновените британски граждани от батака на скандалния БРЕКЗИТ!

Дори самият Борис Джонсън отдели време публично да заклейми българския расизъм!

Ле ле, ле ле, дотам го докараха, че цял министър-председател на Британския парламент се занимава с 20 български ултраси!

Каква жалка картинка и предварително лошо режисирана драма!

Още две седмици преди мача този маскарад си пролича, че е добре планиран, за да бъде услужливо използван от настоящето британско правителство, за да спечели поне седмица спокойствие от непрестанните атаки на общество и медии срещу меко казано неадекватната му политика и неудачен БРЕКЗИТ!

То не бяха коментари, закани за изваждане на отбора и всякакви предварително режисирани сценарии за борба с българския расизъм по футболните терени!

Като по даден сигнал всички водещи британски медии стартираха тази расистка кампания, подготвяйки почвата да се възползват от това, което и без друго щеше да стане – скандиранията на българските ултраси.

Прозаично очевидно е, че цялата кампания за „расистка“ България е планирана предварително и дирижирана умело с конкретни политически цели, а именно:

  • отвличане на вниманието на британската общественост от данданията около БРЕКЗИТ;
  • насъскване на британското общество към българските емигранти във Великобритания и въобще към емигрантите от Източна Европа;
  • сплотяване на британците зад „Островната идея“ – те винаги са се цепели от Европа и са се мислили за голяма работа;
  • отвличане на вниманието от секскандалите, които тресат Британското кралско семейство и по-точно принц Андрю, който е трето дете на Кралица Елизабет II – видите ли от кралската фамилия си падат по връзки с малолетни девици – в това го обвиняват;
  • насаждане на мнение в британците, че не са желани в Европейския съюз – то си е съвсем вярно това – никой не ще островните ренегати и дегенерати вече;
  • отвличане на вниманието от тежките социално-икономически проблеми, които скоро ще се стоварят върху главите на британците в момента, в който напуснат Обединена Европа.

Как да не се възползват британските медии и политици в един глас да викнат и да очернят България – дюшеш им идва точно две седмици преди да трябва да напуснат Съюза!

Британците не правят това очернящо България упражнение за първи път!

По-възрастните читатели сигурно помнят 2004 г., когато британски журналисти отново с предварително планирана и дирижирана медийна кампания очерниха покойния Иван Славков за търговия с влияние като член на Международния олимпийски комитет.

Тогава и Великобритания, и България бяха кандидати за домакин за летните олимпийски игри през 2012 г. Познайте кой спечели – Великобритания разбира се!

Тя сигурно и без това щеше да спечели, но с медиите си идеално елиминира Батето, който можеше и да не гласува за британците, като член на МОК.

Още по-фрапиращ е случая с филма „Изоставените деца на България“, заснет отново от британски журналисти и излъчен през 2007 г.

Истерията около този филм, която раздухаха британските медии тогава, беше в невероятни размери.

България, която в този период тъкмо вървеше по пътя на възстановяване от последствията от тежката икономическа криза от края на миналия век, отново бе международно очернена със свиреп фанатизъм от британските медии!

Не че британците разкриха нещо ново пред света – за лошите условия в българските сиропиталища отдавна се знаеше, но друг е проблемът – точно в този момент на британците им беше нужна изкупителна жертва именно по тази тема – тормозът над невръстни деца!

А защо?! Болшинството от българите не го знаят, но точно месец-два след като този британски филм буквално подпали британските медии и ефир, на британския остров Джърси избухна огромен скандал за насилвани и убивани с десетилетия деца в местното сиропиталище.

Става ли Ви ясно сега как британците използват един измъчен икономически и социално народ, за да прикриват собствената си простотия и злодеяния!?

Това се е направо национална разузнавателна разработка!

Те са знаели предварително за случая в Джърси и са търсели изкупителна жертва, която намират отново в нашата родина – икономически закъсала държава с лоша социална система в обгрижването на изоставените деца със специални потребности – идеална за публично медийно линчуване и отклоняване на вниманието от зверствата с британски сираци на остров Джърси.

Да, точно така – говорим за истински зверства! Ако в България децата в Могилино бяха изоставени и гладни, тези в сиропиталището на остров Джърси са минали през Ада!

Свидетелските показания говорят за редовно изнасилване на деца, наказване на деца да прекарат нощта в стая с починали хора, физически и психически тормоз с постоянни обиди.

Над 500 са свидетелствата и оплакванията на оцелели от това сиропиталище!

За периода 1864-1981 г., в който то е функционирало, са починали над 400 деца при неизяснени случаи!

Свидетелите сочат за насилници отново видни британски политици, бизнесмени, преподаватели и общественици!

Това е една британска трагедия, която отново обаче е замазана с истерична медийна кампания за българските сираци!

Това е гавра – достойна единствено за Великобритания – една упаднала джендърска империя, която върви към своя естествен крах!

Нищо не може да спаси вече Албиона – сами ще се довършат с глупостта на собствените им управници!

Да се върнем към ултрасите, но този път британските!

Неистовият лай на британските медии е очевидно умело планиран и дирижиран – в това не трябва да имат никакво съмнение!

Проблемът е, че те вече стават патетични, а и много глупави!

На кой в Европа наистина му пука за футболните хулигани и расизма в България?!

Нещо повече дори – цял свят е наясно, че най-големите отрепки по футболните терени са именно феновете на Великобритания!

Ама там вече нямало расизъм и национализъм по терените?!

Е как да няма, я ги вижте хубавците на снимката в началото на статията – отявлени британски футболни нацисти – нищо по-различно от расистите по който и да стадион по света!

Тези британски фенове са дори в пъти по-вулгарни, защото използват нацисткия поздрав не на стадиона, а на публично място – обществено заведение, където се напиват и друсат до припадък като истински британски „лъвове“.

Излиза, че британските фенове са си расисти и в ежедневието! Но това не бива да Ви учудва!

Те това си го носят от поколения – вижте националния футболен отбор на Великобритания как поздравява с нацистки поздрав Хитлер на футболен мач с Германия през 1938 г.

Британските футболни национали отдават чест на Хитлер с нацистки поздрав
Британските футболни национали отдават чест на Хитлер с нацистки поздрав

Те расизма и хулиганството не само си го имат в кръвта, но си го възпитават в децата от малки!

Ето ви една хубава снимка и на малък британски фен – чудно ми е наистина осъзнава ли това британско дете въобще какво показва!?

Британците от деца са футболни расисти и хулигани
Британците възпитават децата си в расизъм и хулиганство на футболния стадион

Нооо… такива са си британците!

За нация, която е пряко отговорна за избиването и ограбването на милиони индийци, северноамерикански индианци, араби и други азиатски и африкански народи – няма какво да се чудим, че си избърсва за пореден път задника с бедна балканска държава!

Яли сме им попарата и в миналото, ще ги потърпим още малко!

Само след 10-на години британските младежи, които ще идват по българските курорти или ще говорят на арабски или ще са кръстени на Амфетаминчо и Крекчо, може и на някои любима британска бира – натам върви цветът на Великобритания!

Те и без това са нация без бъдеще! И шотландците дори не ги щат вече!

Та в общи линии – за българите драги британци сте на върха на Витоша, ако ни разбирате какво искаме да ви кажем!

Дреме ни за Вас, оправяйте се!