Британският резил с фалита на „Томас Кук“ – поредната крачка към икономическия апокалипсис във Великобритания или премерен ход на противниците на БРЕКЗИТ!

Фалитът на британския туристическия оператор „Томас Кук“ е поредния  значим сигнал за Великобритания, че страната бавно върви към тотален политически и икономически апокалипсис!

Светът е впечатлен от фалита на най-старата в света туристическа фирма – британската „Томас Кук“, но той съвсем не е първия значим знак за пътя, по който поема британската икономика.

Още в края на май 2019 г. фалира вторият най-голям производител на стомана във Великобритания, а именно „Бритиш стийл“.

Фалитът на стоманената компания е в пъти по-фрапираща новина за британската икономика от фалита на туристическия оператор „Томас Кук“, защото компанията е пряко обвързана с тежката индустрия в страната.

Не върви ли индустрията в една държава – не чакайте нищо добро, защото именно там е съсредоточено производството на реални стоки!

Икономическият свят обаче не обърна подобаващо внимание на фалита на „Бритиш стийл“, а е потресен от този на туристическия оператор „Томас Кук“.

Всичко това е следствие от широкия отзвук, който медиите придават на последствията за потърпевшите британски клиенти на компанията, ощетените служители и партньори по цял свят.

Раздухването на случая с „Томас Кук“ не е случайно, както и времето да се случи това!

Фалитът на британския туристическия оператор „Томас Кук“ е звучен шамар за настоящето правителство на Великобритания!

Изключително съмнително е обстоятелството, че фалира един от най-големите световни туроператори в света.

Говорим за компания, която обслужва над 600 000 клиента по цял свят! Как фалира подобна фирма за една вечер не е ясно …

Със сигурност обаче фалитът на туроператора „Томас Кук“ идва точно в момента, в който страната се тресе от казуса БРЕКЗИТ!

Изглежда, че една от нашите тези за сериозното политическо противопоставяне между британското Кралско семейство и либералния политически елит във Великобритания, публикувано в статията Има ли конспирация зад БРЕКЗИТ – ето ви пет конспиративни теории за излизането на британците от Европейския съюз!“,  ще излезе вярна!

Либералите в Англия, контролирани от американския неолиберален елит, са хората, които дърпат в момента конците в Британския парламент, както и тези, които лелеят идеята за „Европейски съединени щати“!

За тях не е никакъв проблем да фалират и 200 годишен туристически оператор само и само, за да всеят страх в британците от БРЕКЗИТ!

Истинската цел на фалита на туроператора „Томас Кук“ е удар под кръста за британския премиер Борис Джонсън и британското Кралско семейство!

Фалитът на британската туристическа фирма е подбран много прецизно като време – само месец преди крайния срок за изход на Великобритания от Европейския съюз!

Нещо повече – избрана е такава компания, чийто фалит да има глобален международен отзвук и да всее огромен страх в сърцето на британците и европейците, за това, което вече следва от БРЕКЗИТ!

Със сигурност фалитът на „Томас Кук“ ще бъде добре използван от либералите, за да засилят докрай страха на британските гласоподаватели и да лобират за преразглеждане на излизането от Европейския съюз!

Самият фалит на компанията се осъществи възможно брутално и стряскащо за британските граждани!

Хиляди британци бяха буквално изоставени по летищата, без никакви сантименти от компанията, стотици партньори ще останат с пръст в уста за дължимите им плащания от туроператора, а близо 25 000 души персонал ще останат на улицата без работа!

Това е един целенасочено целен ефект, който следва да предизвика страх и ужас в британците, които не познават подобно нещо!

Какъв по-добър вариант за нанасяне на силен емоционален шок в британските избиратели за това, което ще последва от БРЕКЗИТ!

Достатъчно е да прочетете британските заглавия от последните два дена – там ще видите достатъчно на брой заглавия от сорта на: „Срина ли БРЕКЗИТ „Томас Кук“, „“Томас Кук“ – първата жертва на БРЕКЗИТ“, „“Томас Кук“ – един БРЕКЗИТ банкрут“ и т.н.

Както и да го погледнем – това е една сериозна конспирация със своите зловещи политически цели, която няма да бъде със сигурност последна проява на либералите, които лелеят за своите „Съединени европейски щати“ и Световно правителство!

Фалитът на туроператора „Томас Кук“ е предупреждение и за Кралското семейство, ако продължи да настоява за изход от ЕС!

Освен, че е акт на всяване на страх и несигурност в британското общество, фалитът на британския туроператор „Томас Кук“ е директна заплаха и срещу Кралското семейство и неговата европейска сепаратистка политика!

Това е наказателна акция, която показва какво ще се случи на британската икономика, ако Кралското семейство продължи да настоява за БРЕКЗИТ!

200 годишни компании с 600 000 клиенти просто не фалират така!

Очевидно е, че това е замислена акция, която със сигурност цели своя преди всичко политически отзвук!

Ясное е, че борбата за бъдещето на Албиона е повече от брутална – БРЕКЗИТ ще бъде кървав и опустошителен, ако се сбъдне в този му вариант!

Да ги жалим ли британците или …

В цялата си история Британската империя никога не е била толкова жалка, колкото изглежда в момента

То не е джендаризъм, то не са пияна младеж и емигранти … то не е направо тотален морален разпад в тая държава … в столицата Лондон 90% от населението не от британски произход!

На какво прилича това?!

Накдето и да се обърнеш – Великобритания вече се тресе по шевовете – социалната система е избушена от емигранти, икономиката неудържимо върви надолу, фалират компании с по 200 г. история, а пияните младежи на страната се друсат по нашите курорти и немеят защо самолета не идва да си ги прибере …

Наежените по кръчмите и стадионите „храбри британци“ за първи път показаха страх по лицата, когато се озоваха изоставени като улични гаврошовци по летищата на света от собствената си компания и правителство … наистина жалка картинка

Наблюдавайки обърканите им физиономии по репортажите, невиждали чудо като това, неволно човек може да ги ожали, но честно казано – тази нация не е като да не си заслужава, това което идва за нея

С БРЕКЗИТ или без – Великобритания вече върви към пропастта на икономическа, политическа и екологическа криза …

С бързите темпове на топене на двете ледени шапки на планетата – само до 10 г. страната ще стане от Великобритания в Джуджеландия – свършено е с тази държава!

Но няма да е само тя и други европейски лъвове ще я последват съвсем скоро!