Вулканът Йелолстоун се кани да затрие половината свят!

Супервулканът Йелолстоун е уникална природна забележителност!

Вулканът Йелолстоун е една от най-интересните забележителности на Националния парк „Йелолстоун“ в САЩ!


Географско разположение и смъртоносна зона на въздействие на вулкана при евентуално избухване

Паркът се намира на територията на щата Уайоминг, който е североизточен щат, а вулканът в него е сочен за един от най-големите и опасни супервулкани в света!

Учените считат, че този вулкан е изригнал преди около 640 000 години, като смятат, че следи от него могат да се намерят на цялата територия на САЩ!

Този супервулкан се разпростира на площ от 45 на 85 км. и обхваща над 300 действащи гейзера и пръстеновиден вулканичен кратер, наречен калдера!

Йелолстоун се пробужда и заплашва да затрие половината свят!

В последните години са налице много сигнали, че Супервулканът Йелолустоун се пробужда и се готви за избухване, което може да затрие половината свят!

Наблюденията на изследователите сочат:

  • нарастване на температурите на гейзерите в парка;
  • сериозно скъсяване на честотата на изригване на гейзерите;
  • повишаване на сеизмичната активност на региона;
  • поява на феномена „дишаща почва“, при който нивото на почвата се дига и спада, все едно диша;
  • голяма част от животните в парка са напуснали вече в неизвестна посока.

Горните данни са изключително тревожни, тъй като са симптоми за засилена вулканична активност, която може да доведе до сериозен вулканичен взрив в съвсем скоро време!

Камерата с магма под Йелолстоун е толкова голяма, че ако се стигне до нейното освобождаване – специалистите прогнозират, че това ще бъде катаклизъм с неподозирани размери не само за САЩ, но и за целия свят!

Още в първите минути на взрива се предвижда всичко на разстояние от 500 км. от вулкана да бъде пометено от ударната вълна на взрива!

Всичко до 2 500 км. от зоната на взрива ще бъде покрито моментално с прах и отровни газове, което ще доведе до смъртта на голям процент от населението на засегнатите територии и на животинския свят!

Нещо повече дори! Заплаха съществува и за целия свят, тъй като облаците от вулканичен прах и пепел могат да покрият небето над половината Земя, зависи накъде ще ги отнесат ветровете!

Предсказанията на Едгар Кейси за избухването на Сепервулкана Йелолстоун!

Един от най-известните пророци в света от началото на 20 век е американецът Едгар Кейси. Той е наречен „спящият пророк“, тъй като получава пророческите си видения на сън!

В последните няколко години излиза все повече интересна информация за предсказанията на Кейси, оказва се, че този феномен може спокойно да се сравнява с Ванга – няма сгрешена прогноза до момента и предрича много световни събития, които са се случили, като: началото и края на Втората световна война, създаването на СССР и неговия разпад през 90-те години и много други.

Едно от неговите предсказания, което се тиражира усилено през последните години е свързано именно със Супервулкана Йелолстоун!

Кейси предрича, че избухването на вулкана ще доведе до мащабен световен катаклизъм. Той вижда в своето пророчество, че Йелолстоун ще разцепи буквално САЩ на две, като ще направи Калифорния остров, отделен от сушата!

Налице са спекулации, че този момент, предречен от Кейси вече настъпва, налице е дори относителна дата за взрива на вулкана – април 2021 г.!

Заплахата на Йелолстоун вече е съвсем реална!

На фона на събуждането на над 150 вулкана по света в последните 2-3 г. и тревожните данни за разбуждането на Йелолстоун, определено трябва да отбележим, че е налице високо ниво на тревога, че предреченото от Кейси избухване на вулкана може да се състои съвсем скоро!

Йилолстоун притежава напълно възможността да измени до неузнаваемост света, в който живеем и заплахата от него не може да бъде пренебрегвана повече!

Гръмне ли Йелолстоун – ще има Нов световен ред, ако наистина Кейси познае този катаклизъм – той ще промени драстично начина, по който днес живеем, а досега той не е сбъркал нито едно свое предсказание!