В САЩ тренират върху крави глобален контрол на населението с помощта на дронове!

Министерство на земеделието на САЩ (USDA) финансира система за лицево разпознаване на крави.

Уникална система за лицево разпознаване на крави с помощта на дронове се разработва в Университета на Кентъки, САЩ!

Системата е финансирана от Министерство на земеделието на САЩ (USDA).

Основните официални мотиви за създаване на системата са проблемите на големите американски фермери по откриване и разпознаване на добитъка, както и по установяване на неговото текущо здравословно състояние.

С новата система специални дронове ще извършват откриване на изгубените крави, тяхното разпознаване и проследяване на основните им жизнени показатели.

Как работи новата система за проследяване и лицево разпознаване на кравите?!

Системата е съставена от три основни компонента:

  • автоматизирани дронове, които са оборудвани с необходимите сензори за лицево разпознаване и ще проследяват отвисоко кравите;
  • софтуер, който ще осъществява лицевото разпознаване на кравите и ще оценява тяхното текущо здравословно състояние;
  • централен сървър, който ще приема по безжична връзка предоставените от дроновете данни.

Принципът на действие на системата е прост. По имплантиран в кравата маркер дронът ще я издирва на терен.

При установяване на нейната локация се задейства лицево разпознаване и разпознаване на ретината на кравата, които се сравняват с данни в сървъра на фермата, за да се определи дали това е точно изгубената или търсената крава.

Дрон се учи да проверява ретината на крава
Дрон се учи да фиксира очите на крава за разпознаване на ретината

Впоследствие дронът прави и оценка на здравословното състояние на кравата, което също се подава към сървъра и командния център на системата за допълнително оценка.

Разработката на тази система е първа крачка към установяване на тотален контрол върху гражданите в големите американски метрополиси, а впоследствие и в други градове по света!

Ужасяващи твърдения за конспирация съпътстват разработването на тази система за контрол на добитъка с дронове!

Различни конспиролози говорят за това, че крайната цел на тази система е установяване на тотален контрол върху човешката популация в големите градове!

На практика подобна система за издирване на крави съвсем не е необходима на американските фермери, защото там кравите отдавна са чипирани и лесно се проследяват като местонахождение с GPS.

От друга страна обаче кравите са идеални обекти за целите на изграждане на система за контрол на цивилни граждани, тъй като имат уникални собствени лица, ретини и други характеристики, като тегло, размери и т.н., които ги правят близки до хората като обект за мониторинг.

Отделно кравите се движат на стаден принцип, тъй че системата може да бъде отлично обучена за действия при масови безредици или проследяване на улични банди и други организирани протестни групи!

Нещо повече дори, тази система за мониторинг на кравите в САЩ се оказва, че ще използва цяла мрежа от организирани помежду си дронове, т.е. контролът ще се извършва на принципа на мрежова обмяна на информация и координиране на действията на всеки отделен дрон.

Какво ще стане в такъв случай, ако на тези дронове бъдат поставени и оръжия?!

Системата от дронове ще може да извършва цивилни чистки и дори да води полева война с армейски сили на противника!

Крайната цел на този проект, според някои конспиролози, е създаването не просто на контролираща живота на хората система в населените места, но и на бойна система за унищожаване на непокорни цивилни или групи граждани срещу установяването на брутален авторитарен режим или на вражески сили.

Представете си един такъв въоръжен разузнавателен дрон какво може да направи като оперативни възможности.

Той без никакъв проблем може да издири маркираната жертва, да я разпознае и провери нейния статус, след което безпроблемно да я елиминира!

Установяването на такива форми на контрол в големите градове по света ще означава край на свободната воля на гражданите и налагане на тотален контрол на световната финансова олигархия!

Хората реално ще се разделят на превилигирована каста и контролирани работни единици, които ще бъдат тотално контролирани с помощта на подобни системи.

Репресирането на цивилни граждани с помощта на дронове вече не може да бъде разглеждано като фикс идея, дори има американски филми с подобен сюжет, като например фантастичния екшън „Играч едно, приготви се“ от 2018 г.

Именно в този филм е описано много добре как корпорации контролират живота на заврени в гетата хора с помощта на дронове, които са способни да разкриват, преследват и убиват неудобните за тях хора.

Хората в роля на добитък, това ни готви световния елит! Заслужава си да се поразмислим накъде отиват нещата с новини, като тази!