Глобалният елит пусна Апокалипсиса в действие – коронавирусът е само началото!

Началото на 2020 г. не е никак розово за Човечеството – все повече хора се питат какво става със Света, в който живеем?!

Още от старта на новата 2020 г. светът е хвърлен в пореден хаос, зад който обаче започват да прозират все по-прозаични цели!

Сякаш невидими ръце дърпат безброй задкулисни конци на глобалната политическа сцена, за да постигнат една основна цел – пълен крах на съвременното човешко общество и сериозно редуциране на човешката популация.

Как иначе да си обясним все по-смъртоносните вируси, които се появяват от нищото, подобно на СПИН-а и ебола?

Как да си обясним и негаснещите военни конфликти в ключови точки на света, които забележете – не са част от Европа и не са част от Северна Америка, но за сметка на това са в гъсто населени райони?!

Очевидно е, че Глобалният елит все по-силно иска да постигне своите цели за Нов световен ред, в който място за обикновените хора повече няма!

За тази цел те ще ползват всичко, за да предизвикат нов Апокалипсис на планетата, след който връщане назад няма – светът окончателно ще се промени и милиарди хора ще загинат от войни, глад и модерна чума!

Глобалният елит е вече толкова сигурен в себе си и своята победа над хората, че вече не крие своите намерения!

Властелините на планетата, скрити в сянката на глобалните правителства и международните транснационални корпорации, вече не могат да чакат – те искат своя Нов световен ред!

Ето защо дойде времето, когато те ще пуснат в действие четирите конника на Апокалипсиса – смърт, глад, война и чума!

Навярно тук мнозина от Вас ще си помислят – ето пак един религиозен дърдорко, но помислете пак, след като видите долната снимка:

Първата корица на първия брой на The Economist за 2019 г.
Първата корица на първия брой на The Economist за 2019 г.

Това е началната корица на може би най-престижното международно икономическо издание – щатският “The Economist”.

Много малко от Вас може би знаят, че от години този водещ икономически таблоид има традицията да прави предсказания за новата година, които помества по оригинален начин на първата корица на всяко свое първо издание.

Именно тази корица на първото издание на списанието за 2019 г. наблюдавате на снимката по-горе!

Погледнете много внимателно очертаната в червено зона! Ето там ще видите нещо много интересно – фигурите на четирите конника на Апокалипсиса – смърт, глад, война и чума – маршируват по света!

Като се има предвид, че The Economist е флагман на щатския задкулисен икономически елит, мястото на тази фигура там явно не е случайно и то в брой, в който по традиция изданието прави своите прогнози за текущата година!

Както и друг път съм споменавал, 2019 г. е годината на затишието преди бурята, която ни очаква в следващите 10 години.

Мнозина тук ще кажат, че през 2019 г. е нямало нито сериозни войни, нито значими загуби за човешката популация!

Да, така е, но не съвсем – именно през тази година се реализираха няколко важни събития, които разчистиха пътя за триумфалната обиколка на конниците на Апокалипсиса!

Ето и някои по-важни от тях:

 • в началото на 2019 г. светът стана свидетел на нова кървава война в Кашмир. Пакистан и Индия влязоха в пряк военен конфликт, с което дадоха заявка, че там нещата тепърва ще се решават с оръжие. Само да напомня, че и двете страни разполагат с ядрено оръжие, услужливо предоставено им от американците. Само преди няколко дни президентът Тръмп обяви, че ще предостави модерна военна техника на Индия за милиарди долари – какво ли ще бъде нейното предназначение! Нека не забравяме, че населението в Индия и Пакистан общо представлява 1/5 от населението на планетата;
 • САЩ обяви, че се оттегля от ядрения договор с Русия и на практика страната се готви за нова ядрена война със своя стар враг от Студената война. Този конфликт ще въвлече и засегне цяла Европа, САЩ и Канада, т.е. още 1/5 от населението;
 • Тръмп отряза Ким Че Ун за преговори за ядрено разоръжаване – така на практика постави в крайно взривоопасно положение цяла Източна Азия, в която живее още 1/5 от населението на Земята;
 • турският президент Ердоган осъществи мощна военна инвазия дълбоко на територията на Сирия, с което реално постави основи за ново разгаряне на конфликта в Близкия Изток и Трета световна война;
 • в края на 2019 г. САЩ и Иран вече реално седяха на ръба на войната и през новата 2020 г. това се потвърди – положението и там няма да има друго решение освен война;
 • през 2019 г. Европейската икономика показа явни симптоми на немощ и липса на повече стимули за икономическо развитие, дори отрицателните лихви на ЕЦБ не могат да породят повече икономически растеж в Обединена Европа – светът вече все по-силно се насочва към нова икономическа криза, бедност и посъвместен глад;
 • в средата на декември на 2019 г. се появи коронавирусът в Китай, за да превземе бързо света. Този вирус съвсем не е случаен, той първо е модифициран за азиатци, след това тръгна негова европейска версия, а сега най-вероятно ще тръгне и негова африканска версия – тук е много важно да се следят изказванията на Бил Гейтс – той предупреди за коронавируса още преди няколко години, сега предупреди, че стигне ли до Африка – ще стане страшно – значи чакайте го и там! В Африка живее около 2/5 от населението на планетата и така нещата идеално се навързват за тези, които желаят редуцирането на човешката раса;

Ето как 2019 г. се оказа ключова за това, което вече наблюдаваме през 2020 г.

На практика именно през изминалата 2019 г. се положиха основите на Апокалипсиса, който очаква човечеството през следващите поне 10 години.

Какво да очакваме оттук нататък?!

За да редуцираш една популация съществуват няколко основни метода и те са най-вече:

 • да ѝ попречиш да се размножава – това може да стане по нормативен ред, както в Китай доскоро, или по медицински път – като правиш неспособни индивидите на популацията да се размножават – това може да става с храна, с лекарства, с ваксини и с вредни съставки в дрехи, радиация на мобилни телефони, алкохол, тютюнопушене и т.н.;
 • да унищожаваш физически индивидите в популацията – това се постига на първо място с война или различни военни действия, които залагат на оръжия за масово поразяване и тотално избиване на врага и цивилното население в обсега им, а като второ – с използването на бактериологични и вирусни оръжия, какъвто е коронавируса – той не случайно засяга най-много мъже – една от целите му очевидно е именно отслабването на армейските способности на засегнатите страни – първо пускаш вируса, после нападаш отслабената армия;
 • да умориш от глад представителите на популацията, като унищожиш храната, ограничиш достъпа до нея, съботираш натрупаните запаси и т.н.

В общи линии точно това очаква света през следващите години, като най-вероятно военните действията ще се развият по следния начин:

 • Турция ще запали нов конфликт в Сирия и Трета световна война, в която Русия първо ще загуби Сирия, заради координирани действия на НАТО и Турция срещу нея, но след това просто ще размаже Турция и Европа, като руските танкове ще стигнат отново до Берлин, за да се намеси вече САЩ с оръжия за масово поразяване, в т.ч. и ядрени и химически оръжия, с които да възпре руската инвазия.
 • Южна и Северна Корея ще бъдат буквално подтикнати към ядрен конфликт от САЩ и ще замесят Китай и Япония в регионални военни действия;
 • Китай ще задвижи и своя западен фронт – многомилионна армия ще тръгне в подкрепа на Иран, който ще влезе най-после в схватка за оцеляване с неговите локални арабски противници и Турция, подкрепяни от САЩ и Израел. Китайски войски ще стигнат чак до Европа;
 • Индия и Пакистан ще отворят следващият сериозен военен конфликт, където ще загинат много хора и може да се стигне до използване на ядрено оръжие;
 • Войната няма да спре, докато Европа не бъде опустошена и САЩ не подвият крак под натиска на сериозни природни катастрофи, които ги очакват.

Войната няма да бъде единствен източник на смърт за човешката популация. Болестите и гладът ще уморят дори много повече хора, отколкото оръжията за масово поразяване.

За да се уморят хората от глад ще се използват най-различни средства, като:

 • нова глобална икономическа депресия – по-силна от всякога, която ще блокира икономическия обмен и международната търговия и ще изтрие спестяванията на хората;
 • манипулиране на времето в ключови моменти за определени реколти в различни страни по света, които ще водят до тяхното унищожаване;
 • използване на биологични вредители – скакалци, буболечки и всякаква напаст и болести за водещите земеделски реколти ще бъдат разпространени във всеки един плодороден кът на планетата;
 • болести по животните, като свинската чума, ще лишат допълнително хората от жизненоважното за тях месо и протеините в него, които сами не могат да синтезират – това ще се отрази не само на здравето на хората, но и на тяхната способност да се размножават.

Коронавирусът е само прелюдия за бактериологичните и вирусни щамове, с които могат да бъдат атакувани хората – милиони могат да си отидат от тях – говори се, че в Европа средновековната чума е умъртвила 50% от населението на континента – сами си правете изводите за смъртоносната им сила.

Не на последно място, глобалните екологични и природни кризи ще зачестят значително. Глобалният елит владее средствата не само да контролира метеорологичното време, но и да предизвика земетресения, урагани и куп други поразии за планетата.

С голяма честота държавите по света ги очаква още по-смъртоносни земетресения и най-вече наводнения. Идва много вода, защото се топят активно ледовете и на двата полюса на планетата.

Днес постоянно слушате как климатичните промени са виновни за изменянето на климата и природните феномени, с които природата си отмъщава – това обаче се пълни измишльотини!

Всичко, което става на планетата в последните 50 г. е прецизно управлявано от глобалния елит!

Никой например не Ви казва, че под ледените полюси и на други места в Световния океан в последните 3-4 години са се събудили над 150 активни подводни вулкана, които вдигат океанската температура и така топят ледниците по полюсите!

Тази вода няма къде да иде – тя в крайна сметка ще се разтовари по всички брегови линии на Световния океан и моретата, свързани с него.

Нищо хубаво не чака страните, в които водата се надигне – много от тях ще станат островни държави много скоро, преди да са разбрали дори какво става въпрос.

Ще минат ли конниците на Апокалипсиса и през България?!

За България Апокалипсисът е по-скоро шанс за пореден път да смени своята вътрешна и външна политика и най-сетне да тръгне по някакъв нормален път на развитие, макар и с жертви.

А жертви ще има със сигурност! Най-малкото – България няма да може да запази своята териториална цялост!

Очевидно е, че съседна Турция е най-голямата заплаха за страната и най-вече амбициите на турския президент Ердоган за Нова Османска Империя!

Въпреки че Русия в крайна сметка ще ликвидира Турция и ще я разцепи на отделни части, за България това вече няма да има особено значение, защото в близките две години най-вероятно 1/4 от територията на страната ще бъде откъсната под натиска на турската пропаганда, емигрантския наплив и пряката военна намеса на Турция в регионите с етнически мохамедани.

Тези, които останат в откъснатите територии от страната – няма дълго да се радват – голяма част от откъснатите земи на България ще бъдат залети с вода – тъй или иначе ще ги загубим под натиска на повдигащото се надморско равнище.

Голяма част от тях ще пострадат и от прииждащите радикални бежанци мюсюлмани – животът им ще се промени завинаги и то не към хубаво!

Много българи ще се върнат обратно в страната под натиска на глобалната икономическа и политическа несигурност, но тук не ги очаква лек период също.

Болестите и гладът няма да подминат страната, но за наш късмет няма да се налага да водим военни действия с трети държави, затова ще се погрижат руските войски, които ще бъдат единствената чуждестранна военна сила, която ще мине през нашите земи в тези размирни времена и ще опази това, което е останало от нея.

България не може да очаква помощ от Европа и САЩ – такава няма да ѝ бъде оказана – в крайна сметка нещата ще си дойдат на мястото – отново ще гравитираме в сферата на руското международно политическо и военно влияние, което ще ни гарантира запазване поне на това, което ще остане от държавата ни.

От вътрешнополитическа гледна точка – предстоят ни много сериозни политически промени, които обаче вече не зависят от нас – нещата ще се развиват в контекста на световните събития, които ни очакват, и няма да се нормализират до момента, в който руското оръжие на сложи край на глобалния конфликт.

Дотогава българите нищо хубаво да не чакат от политическото управление на страната – независимо кои политически партии са на власт – те не могат и няма как вече да се справят с турболенцията на задаващите се международни събития, като: новата глобална икономическа криза, Третата световна война, мюсюлманската инвазия в Европа и съпътстващите ги колизии.

Трудните моменти предстоят пред България и нейните граждани, но не бива да се унива – промяната е на път и със сигурност, който стигне финала – ще бъде доволен, защото ще я усети приживе!