Европейски избори 2019 – много шум за нищо!

Няма за кой да се гласува на Европейски избори 2019!

Европейските избори 2019 са уникални по своя характер за нашата страна. За първи път избори за Европейския парламент у нас се превърнаха в сериозно бойно поле за основните водещи политически сили.

По-важното е, че серията от предизборни компромати вече официално разкри лицето на политическия елит, който ни командва близо 30 г. – няма управници, няма опозиция, няма модерни граждански партии-сателити – всичките се оказаха яки маскари!

Кой „чопнал“ на далавера имотче в луксозен столичен квартал, кой построил къщичка за гости с европейски парички (ма голяма такава, като хотел) , кой на роднините дал общински и държавни поръчки, кой е на захранка на големите в политическия бизнес – край няма този синджир на порока!

За какво да гласуваме за такива тогава – ми то няма един читав между тях! Една Мая Манолова да имаше поне в изборните списъци или поне един като Радев – те поне не плямпат празни обещания!

Гнусен е разкоша на българската политика днес, по-гнусен от балкански кенеф, особено на фона на трагедията на почернените майки с болни деца, инвалидите, пенсионерите и социално слабите, ровещи по кофите!

Безсмислено е да се гласува за Европейски избори 2019!

Защо да участваме в избори, които в общи линии нищо няма да променят за българите, а само ще напомпат самочувствието на спечелилите политически партии!?

България реално остава пак със 17 депутати в Европейския парламент, от които не зависи нищо, ама абсолютно нищо – някакъв пълнеж там от източната държава, колкото да си говорим за демокрация!

Да не говорим, че самите български евродепутати на защитават интереса на българите както трябва – достатъчно е да си припомним пресния случай с отсъствието на някои от тях в най-важния момент, когато трябваше да се отхвърли разглеждането на транспортния пакет на Макрон, който ще остави десетки хиляди българи, заети в транспорта и логистиката без работа!

Да не мислите, че липсата им на вота срещу транспортния пакет е случайна! Това си е чиста политическа продажба на външни сили и измяна на националните интереси!

Защо пак да гласуваме за такива „евродупедати“ – няма да се промени нищо!

Смисъл да се гласува за Европейски избори няма и по причина, че самият Европейски съюз вече лети с пълна сила към своя край!

Сериозният икономически дисбаланс в развитието на европейските държави, дълговата криза в Еврозоната, Брекзит, кризата с емигрантите и не на последно място – агресивното джендърство, което ЕС насажда със здрава ръка в последните няколко години – това вече кипва търпението на редица европейски граждани и скоро ще доведе и до крах на Съюза.

И да гласувате на Европейски избори 2019 – пак ще е дело безсмислено!

Назрява нова сериозна социално-икономическа криза за ЕС, която този път ще разтури тази иначе емблематична Общност!

Това ще стане много по-скоро, отколкото си мислите – мандатът на идните евродепутати няма да е изтекъл и наполовина даже!

Спокойно може да си гласувате, за който пожелаете! Пак ще бъде безсмислено по простата причина, че Съюзът е пътник с еднопосочен билет!

Точно след две години максимум – ще ги видите българските евроизбранници обратно у нас с подвити опашки!

Водещи политически сили вече няма да съществуват и политическият живот у нас, а и не само тук – ще е пълен хаос!