Започна ли обратното броене до старта на Третата световна война, както е предвидил атонският монах Св. Паисий Светогорец?

Турция изпрати военен флот до Кипър, като наруши Изключителната икономическа морска зона на острова!

Над 20 военни кораба на Турския военноморски флот реално обсадиха днес Кипър, за да ескортират и пазят сондажния кораб „Явуз“, който е втория подобен турски плавателен съд, след „Барбарос“, провеждащ сеизмографски проучвания в Изключителната икономическа морска зона на Кипър.

Като оставим настрана, че това е едно изключително грубо погазване на правата на суверенен Кипър върху неговата Изключителна икономическа морска зона, този агресивен акт, съчетан с навлизането на турски войски в Сирия, е ясно послание за политиката на Ердоган оттук насетне към неговите съседи – Турция иска обратно териториите на Великата Отоманска Империя.

Началото на Третата световна война ще дойде, когато Турция навлезе в морската зона на гръцките острови!

Горното предсказание прави атонският монах Св. Паисий Светогорец преди 30 г.

Свети Паисий Светогорец
Свети Паисий Светогорец

Той е един от светите пророци на Гръцката православна църква, който пророкува Апокалипсиса и края на настоящия свят – такъв, какъвто го познаваме.

Светецът предрича, че именно навлизането на военни кораби на Турция в морската територия на Гърция ще бъде началото на Трета световна война!

След насилственото превземане на Северен Кипър, Турция не си е позволявала да навлиза масирано с военен флот в морската зона, владяна от острова по силата на международното право.

Днес обаче това вече е история и със своя агресивен акт Турската държава е на път да изпълни пророчеството на атонския монах Св. Паисий Светогорец за начало на Третата световна война.

Какво пророкува още гръцкият светия …

Св. Паисий Светогорец сочи, че първоначално Турция лесно ще добие това, което цели, но много скоро ще установи, че Русия няма да позволи на страната да завладее напълно Средиземно море, което е стратегически важно за страната в борбата ѝ със Запада.

Именно Русия ще е страната, която ще сложи край на Турската инвазия в Средиземно море. Руската армия ще изпрати танкове и морска армада, която ще размаже турските войски.

На практика Русия, подкрепяна от Армения и кюрдите, ще разкъса Турция на няколко части, с което на практика съществуването на тази държава ще се прекрати един път завинаги.

Русия ще се намеси с пълномащабни военни действия отново в Сирия, като нейните войски ще стигнат чак до Йерусалим.

Това ще бъде моментът, в който ще се намесят вече западните държави, които ще поискат изтегляне на Русия от завладените територии, но Русия ще откаже.

Оттук насетне преподобният старец предсказва нова Трета световна война, в която ще се включат всички глобални играчи.

Алианцът на западните държави ще се конфронтира с Русия, но руското оръжие ще бъде ненадминато във военните действия и руски войски ще стигнат отново до Берлин.

Огромната Китайска армия също ще се включи във военните действия стигайки чак до Близкия Изток.

Китай ще се опита да завладява всичко по пътя си и ще се обърне и срещу Русия, за да превземе Сибир, но ще получи решителен отпор и поредна военна загуба от своя северен съсед.

Светът ще ври и кипи, много европейски държави ще бъдат заличени от картата – такива, каквито ги познаваме. Гладът, болестите и канибализмът ще завладеят света, докато разрушителната война не спре.

Балканските държави обаче няма да се включат в тази война и ще оцелеят, макар и със сериозни териториални и човешки загуби, вследствие на локални и глобални военни действия, нови непознати болести, глад и замърсяване на водите и почвите от употреба на ядрени, химически и други видове оръжия.

Гърция ще получи обратно Константинопол и нейните войски и администрация отново ще се завърнат там.

Това обаче все още не е краят. Светът го чакат големи природни катаклизми. Средиземно море ще се надигне и ще погълне Атон и много от балканските държави ще понесат сериозни териториални загуби от наводнения.

Западният свят ще се стреми да създаде от хаоса ново Глобално правителство, хората ще бъдат чипирани, а християните и тези, които се противопоставят на Новия световен ред – ще бъдат преследвани и отстранявани.

Всичко това ще продължи до момента, в който глобалният елит не бъде победен и сложен край на опитите за глобално господство на Западния свят.

Едва след това светът ще тръгне към по-добро.

Заровете вече са хвърлени – глобалният елит натисна спусъка на Апокалипсиса!

Всичко, което се случва в момента, е отдавна планирано. Западът вече е наясно, че няма да може да се пребори с новите глобални сили – Русия и Китай, затова решението е взето – Турция начева нова Трета световна война!

Достатъчно доказателство за това е, че началото на турската офанзива е пасивно подпомогната от САЩ, Франция, Великобритания и другите съюзници в НАТО.

САЩ изтеглиха своите войски от районите в Сирия, атакувани от Турската армия само ден по-рано, както и своите военни кораби от Изключителната икономическа зона на Кипър, същото направиха Франция, Великобритания и останалите съюзници от НАТО с военноморски съдове в тази морска зона.

Така на практика Западът предаде Гърция и Кипър в турски ръце – това ще направи и с България, когато турските войски се насочат към Кърджали!

ОБРАТНОТО БРОЕНЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧНА – СВЕТЪТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩИЯ!