Изумителни снимки на човешки лица и фигури от Марс повдигат отново въпроса за миналото на червената планета!

Американски екип от учени разкри на снимки от Марс уникални човешки лица и фигури

Екипът на д-р Том Ван Фландърс разкрива изключително интересни фотоси на човешки лица и фигури на заснети от орбита снимки на Марс.

Първата снимка, представена по-горе, напомня изключително много на лицето на млада жена, която носи корона.

На представените от д-р Фландърс и неговия екип сателитни снимки лицето на жената се разпознава много ясно.

Налице са симетрично разположени очи, изваян тънък нос, уста и брадичка, както и добре очертани овали на лицето.

Изпълнението на тази скална скулптура е релефно и точността на детайлите в нейното изпълнение повдига много сериозно въпроса за нейния изкуствен произход!

Налице е дори предаване на една изящност и красиви черти в лицето на жената, които ѝ придават аристократичен образ, който се допълва от короната, над нейната глава.

Другата уникална снимка, представена по-долу, условно можем да наречем Нефертити от Марс.

Нефертити от Марс
Нефертити от Марс

Тя също е направена от стационарна орбита и оцветяването на контурите на заснетото скално формирование представя уникално точно изображение на жена в профил, което феноменално прилича на бюста на древноегипетската царица Нефертити.

Бюст на египетската фараонка Нефертити
Бюст на египетската фаронка Нефертити

Както може да се убедите от снимките по-горе, приликата между земната Нефертити и тази от Марс е просто поразителна и заслужава определено дискусия.

Възможно ли е тези снимки да представят гигантски геоглифи или направо произведения на изкуството на развита хуманоидна цивилизация, живяла поне 2 млн. години преди нас?!

Екипът на д-р Фландърс е сигурен в своите изследвания и официално се обръща към правителството на САЩ за разкриване на тайните, свързани с тази планета, които очевидно прикрива НАСА и нейната космическа програма за Марс.

Горните лица не са единствените интересни артефакти от тази планета, които сочат, че на нея очевидно има мегалитни структури и геоглифи, които са дело на разумна хуманоидна раса, живяла милиони години преди нас.

Най-известна такава мегалитна структура, за която се счита, че изобразява лице на мъж е тази, открита на снимки в местността Сидония на Марс.

Лице на мъж от местността Сидония на Марс
Лице на мъж от местността Сидония на Марс

Американските учени считат, че става въпрос за раса живяла поне 2.5 млн. години преди нас, а някои по-алтернативно ориентирани изследователи повдигат въпроса дали именно Марс не е родната планета за хората и че ние сме доведени на Земята именно от там, след сериозен катаклизъм, довел до унищожаването на атмосферата на тази планета, което я прави негодна за живот.

При всякакво положение в последните години излизат все повече нови и нови интересни снимки и доказателства за миналото и настоящето на Марс, които заслужават да им се обърне внимание, защото очевидно червената планета крие много загадки за нас.