Конспирация ли е убийството на Валтер Любке – верният съратник на Меркел?

Кой беше Валтер Любке в немската политика?!

Валтер Любке е виден член на Християндемократическия съюз (ХДС) до своята смърт преди няколко дена. Това е партията довела на власт канцлера на Германия – Ангела Меркел.

Заемал е различни административни длъжности, като под негово командване са били основно експерти от емиграционните власти и данъчни експерти.

Любке обаче е известен в Германия повече със своя твърд и силов подход в налагането на политиката на отворени врати за бежанците, провеждана от канцлера Меркел.

Валтер Любке си позволи да изгони германците от родната им страна!

Именно той е този политик, който се осмели да подкани всички недоволни с приемането емигранти германци да напуснат родната си страна по всяко време и когато пожелаят!

С тези свои думи той се обърна към всички немци на среща с недоволни от имигрантската политика на Меркел избиратели на техен протест през 2015 г.

Това му донесе приживе множество анонимни заплахи за живота, на които очевидно Любке не е обърнал необходимото внимание, за да вземе предпазни мерки за живота си.

Убийството на Валтер Любке е изключително професионално обмислено!

Очевидно е, че убийството на немския политик е професионално дело и много добре обмислено!

Той е застрелян в двора на своята къща в с. Иста в провинция Хесен с изстрели в главата, които никой не е чул, защото същата вечер в селото има шумен традиционен фестивал.

Никой не е видял нападателя, оръжието липсва – шансовете да се открие кой е убиецът са нулеви – едва ли немската полиция ще се справи с този случай!

Националистическа конспирация ли е убийството на Валтер Любке?!

Начина на убийство на Валтер Любке говори, че това не е случайно дело. Това е обмислен предварително асасинаторски акт срещу виден немски политик и то близък съратник на канцлера Меркел.

Очевидно е, че германците не са търпеливи продължително и неуместно, като нас, и все още сред тях има и мъже, а не само евро-джендъри, които са решили да вземат нещата в свои ръце.

Не е толкова неразбираемо, че е гръмнат политик, опитал се да изгони германци от Германия, по-фрапиращо е, че отговорът на политическия произвол в страната е брутален, обмислен и без никакъв страх от управляващия канцлер.

Между другото самата Меркел бе обект на опит за атентат и се носят слухове, че нейният отказ от председателството на ХДС и заявка за последен мандат начело на Германия е именно следствие от преки заплахи за живота ѝ!

Възможно ли е случаят с Валтер Любке да е само началото?

Индивидуален случай ли е Валтер Любке или част от по-голяма националистическа, а може би и външнополитическа конспирация в Германия!?

Случаят с Любке, по начина, по който е извършено убийството, по-скоро може да се разглежда като директна заплаха към Меркел и другите властни лица около нея!

Очевидно е, че някои иска хаос в Германия!

Налице са индикации, че в страната може да се повтори сценария с Макрон съвсем скоро.

Невидими западни сценаристи очевидно не искат вече проекта „Европейски съюз“!

Франция се клати, бутнат ли Германия – с ЕС е свършено, а този сценарии вече очевидно е в ход – достатъчно е само да „запалят фитила“ на немския национализъм и дръж се – ще се пише нова европейски история.