Конспирация по американски – кой подпали Парадайз сити?!

Случайно природно бедствие ли е пожара в Парадайз сити!?

Помните ли пожарите в Калифорния от края на 2018 г., останали в историята под названието „Лагерния пожар“ (Camp Fire)?!

Това е най-смъртоносният пожар в историята на този американски щат, довел до смъртта на 85 цивилни граждани, унищожил цели 18 804 къщи и довел до евакуацията на над 52 000 души!

Година по-късно, конспирациите за този брутален пожар не стихват и будят все по-голям потрес за това, което става в САЩ!

Този пожар обхваща огромна територия, в т.ч. градчетата над Сакраменто, като Парадайз, Магалия, Центървил, Конкоу, Пулга, Бери Крийк, Чико, Хелтаун, Оровил, Стърлинг сити и някои други в по-лека или по-сериозна степен.

Начинът, по който възниква и се разпространява обаче това бедствие с такива огромни поражения, особено върху град Парадайз, където изгарят по официални данни цели 7 177 постройки буди сериозно съмнение, че „Лагерният пожар“ е случайно природно бедствие!

Целта на пожара са били извънземни заселници в Парадайз!

Вещи конспиратолози и инсайдери разкриват една изключително интересна и в същото доста мрачна история за точната причина на този пожар!

Те твърдят, че основната цел на пожара е бил град Парадайз, където тайно с разрешението на американските власти от години живеят мирно извънземни от нордическата раса.

Тази космическа раса е известна с това, че прилича изключително много на хората. Те реално имат три основни разлики от хората – малко по-висок ръст – между 2 и 2.2 м. височина, имат виолетов цвят на очите и леко изострени зъби.

Представители на нордическата раса

Те са изключително красива хуманоидна раса – имат красиви лица, стройни тела и руса коса, затова ги оприличават много на представителите на северните народи.

Съществуват дори мнения, че именно те са една от расите, оставили свои генетичен код в човешките поколения през годините.

Говори се, че представителите на тази раса са били около 2 000 души, които по договорка с американското правителство са живеели спокойно в града.

Те са се занимавали основно с различни научни изследвания и са били много добре интегрирани сред обикновените хора.

За промяна на естествения цвят на очите им са ползвали лещи, а на зъбите им са били поставени фасети, които се поддържали от специални зъболекари, работещи в града.

Всичко вървяло нормално между извънземните и щатските власти, докато те не поискали официално да разкрият своето съществуване на Земята, виждайки сериозната угроза за човешката популация, която носи съвременния начин на живот на хората.

Това обаче не харесва никак на американската сенчеста клика, която управлява Новия световен ред, защото на практика това ще означава край на днешния модел на политическо и стопанско управление на планетата!

Ето защо срещу тази група мирни извънземни се инспирира „природен катаклизъмс неподозирани размери, като се използват два вида оръжие.

Първият вид оръжие са свръхсекретни стационарни сателити на САЩ, които директно от ниска орбита около земята могат с хирургическа точност да изстрелят енергиен лъч към домовете на извънземните.

Вторият вид оръжие е ХАРП системата на САЩ за влияние на времето – с него на практика се „замазва“ наземната атака с природно бедствие, причинено от силни ветрове.

Възможно ли е наистина тази конспирация да е вярна!?

Съществуват определено някои доста съмнителни моменти при възникването на този пожар, на които не може да не се обърне внимание, и които навеждат за възможен умисъл в неговото причиняване!

Погледнете добре фотосите на пожарите в началото на статията и този по-долу!

Поражения от огъня в друга част на Парадайз

Това, което ще видите е поразително!

Официалната версия е, че градът е подпален вследствие на достигане на огъня до градските къщи от подпалената гора в района, подсилен от буен вятър.

Счита се, че старт на огъня дава неизряден високоволтов проводник на местната енергийна компания, минаващ през обширната гора, която обхваща региона.

Подобно твърдение обаче съвсем не отговаря на това, което ще видите на снимките, които са поместени в статията!

На тях виждаме как с хирургическа точност огънят е поразил десетки къщи, а дърветата около тях – те буквално почти не са засегнати от пожара!

Как е възможно подобно нещо!

Това на практика е възможно само и единствено, ако къщите са били подпалени от покривите, а не от основите, така са изгорели като факли, без да засегнат околните дървета и растителност!

При такъв масивен пожар просто околната гора би трябвало да бъде подпалена и срината до земята, но фактът е, че това не е станало буди много съмнения!

Ето тук идва и още един мистериозен момент! Налице са свидетелски показания на хора от града, които говорят за лъчове светлина, падащи върху града при старта на пожара!

Възможно ли е тези хора наистина да са видели използването на нов тип боен енергиен лъч, довел до масовите пожари на жилища в града?

На следващо място, самото местоположение на Парадайз като град е изключително изолирано. Около него на практика няма големи градове, само по-малки поселения – идеално място да скриеш някого от любопитните очи!

Още един факт е много интересен също! Този град на практика не е съществувал като такъв почти до края на 80-те години на минали век!

Парадайз не оригиналното име на това поселище! Градът до този момент е бил някакво малко поселение с къщи предимно на хора, работещи в околните рудници и дървосекачи, без администрация и власти, просто малка махала в гората.

Първоначално селището е познато като „Мелницата на Леонард“, впоследствие за него се използва названието „Бедният Хребет“ и т.н.

Някои изследователи считат, че днешното име на града идва от увеселителен салон от 19 век, който е работил в селището и е носил названието „Чифт зарове“, което на английски звучи като „Pair-O-Dice“, което е близко да Paradice.

Факт е обаче, че няма никакви доказателства и документи за подобно твърдение!

Селището никога не е имало потенциал да стане по-голям град, докато през 1979 г. градът изведнъж не е институционализиран и започва бързо да се развива като малък модерен град.

Българският превод на името на града означава „Рай“ и изборът на това име започва да звучи много логично на фона на разказаната история и избора на града за дом на извънземни!

Имайте предвид, че „Парадайз“ е име, което въобще не се използва често за наименование на град. В цял свят има само 5 града, които носят това наименование и 3 от тях са в САЩ!

Преди пожара, градът е наброявал над 26 хил. души. Той има прекрасна градска инфраструктура. Нови и поддържани пътища, собствена администрация – въобще идеално поддържано градче – далеч над стандартите на запустелите американски селища във вътрешността на страната.

Целият растеж и развитие на града не може да се обясни с нищо реално насреща, като например развита икономика и основни източници на доходи.

Той е далеч от най-големия град в региона Сакраменто, за да бъде икономически повлиян и от него!

Въобще нищо не подсказва, че този град има потенциал да се развива и да поддържа такава добра инфраструктура – очевидно е, че там са наливани доста пари по административен път!

Още едно обстоятелство прави случая на Парадайз пълна мистерия!

Целият сценарии на изгарянето на града е много интересен! Оказва се, че той е предварително евакуиран още преди огънят да доближи на опасно разстояние до него!

На практика на нито един от местните не е позволено да остане и да се бори за спасяването на своята къща!

Нещо повече дори – самите пожарникари въобще не правят никакъв опит да спасят града! Те се изтеглят на определени точки около него, за да наблюдават развитието на огъня и толкова!

Впоследствие управата на локалната пожарна служба излиза с изявление, че интервенция срещу огъня е била невъзможна – вятърът бил твърде силен – нищо не можело да се направи за града!

Естествено е да се запитаме на фона на тези съвсем официални твърдения, каква е тази пожарна служба, която оставя цял град да изгори пред погледа на нейните служители, без нито едно усилие за спасение на домовете и бизнеса на хората!

Защо не са позволили на местните да се борят за своите домове! Все нещо можеше да се спаси!

Градът е бил буквално изоставен и унищожен до крак от пожара!

Води ли се война за Нов световен ред на Земята!?

Конспирацията за Парадайз излиза на фона на все по-често изказвани мнения, че нещата на нашата планета предстои да се променят коренно!

Очевидно е, че Човечеството е достигнало праг на развитие, на който вече сериозно цикли и човешкият прогрес е все по-често потискан от глобален елит, който не желае да изпусне диригентската палка за контрола над света!

Зачестилата поява през последните години на НЛО и множеството вече и групови сведения за контакти на хора с извънземни говори, че нашата цивилизация е все по-често обект на интерес от други по-развити раси!

Очевидно е, че това няма да е по-вкуса на глобалните властелини на планетата, защото една такава развръзка с намеса на извънземни представители означава само едно – край на деспотичния ред и общество, което са създали и пазили толкова година.

Светът ще бъде свободен точно 10 минути, след като една добронамерена извънземна цивилизация влезе официално в контакт с нас!

Ето това глобалният елит не може да допусне, затова очевидно се води и сериозна война за господството на планетата, което може все по-често да ни прави свидетели на случаи като Парадайз!