Лекарства превръщат деца във върколаци в Испания

Ужасяващ инцидент с лекарства в Испания превръща невръстни деца във върколаци!

Родителите на 17 деца в региона на Кантабрия, Южна Андалусия и Източна Валенсия в Испания се оплакват от лекарство, което е причинило на децата им хипертрихоза.

Хипертрихозата по принцип е генетично обусловено заболяване, при което се наблюдава бурно окосмяване по цялото тяло и лицето на индивида, превръщайки го в истински върколак.

Ужасяващото окосмяване на малките деца, някои от тях на възраст под година, родителите установяват след като започват да им дават лекарството омепразол (omeprazole), което се изписва за стомашни колики, кисилини и обратен рефлукс при децата.

Ръката на испанско дете, засегнато от хипертрихоза
Ръката на испанско дете, засегнато от хипертрихоза

Окосмяването при някои от децата е толкова сериозно, че хвърля в сериозна паника родителите им, което превръща случая в публичен и ангажира вниманието на компетентните власти в Испания.

Случаен инцидент или брутален планиран експеримент върху невинни деца?!

Има нещо много съмнително около този случай, което повдига въпроси за случайността на този инцидент!

Разследването на случая от компетентните испански здравни власти разкрива, че разпространител в Испания на това лекарство е компанията FarmaQuimica Sur, базирана в Малага. Самото лекарство е внос от Индия.

Проверяващите са истински объркани какво точно е станало!

Оказва се, че оригиналните индийски опаковки, в които е внесено лекарството, са напълно редовни като съдържание на лекарството омепразол.

В същото време обаче при неизвестни обстоятелства в разфасовките на FarmaQuimica Sur е налице друг препарат миноксидил (minoxidil), който се изписва за стимулиране на растежа на коса при възрастни мъже.

Официалното твърдение на испанските здравни власти е, че става въпрос за объркване на лекарствата, но налице са две обстоятелства, които поставят под съмнение това заключение, което очевидно е насочено към успокояване на родителите в страната.

На първо място, не се дава никакво нормално обяснение как точно миноксидилът е попаднал в опаковките, предназначени за омепразол за деца.

Като второ – въобще не се изяснява защо това лекарство поразява само 17 деца, след като е налице партидно производство в хиляден тираж!

Очевидно е, че поточната линия, на която е пълнено лекарството не може да отброи само 17 контейнера с лекарството, тъй като пълни наред опаковките.

Горното обстоятелство в голяма степен е довод да считаме, че това е контролиран експеримент, иначе налице в страната щеше да има масов ефект от допуснатата подмяна на лекарствата!

Абсолютно недоказано остава и твърдението на испанските здравни власти, че става въпрос за замяна на оригиналното лекарство именно с миноксидил, който е препарат за стимулиране на растежа на коса.

Горното обяснение изглежда твърде скалъпено и удобно за властите, достатъчно правдоподобно за обикновените хора, за да замаже тяхната тревожност!

Могат ли хората да се превръщат във върколаци?!

Със сигурност легендите за превръщане на хората във вълци са добре известни във всеки един край на планетата.

Върколаците не са само европейска легенда, за хора-вълци легенди има и в Северна Америка и в Сибир, както и в други краища по света.

Много интересен факт е, че подобни твърдения съществуват и за древните българи!

Налице са официални византийски източници, които сочат, че живелият през 10 век Боян Магесник, който е син на Цар Симеон, е изключително надарен магьосник, които владее трансформирането на човек във вълк!

От десетилетия в Холивуд сме свидетели непрекъснато на продукции, които постоянно засягат съществуването на върколаци и вампири, а знаем, че Холивуд е своебразна киноврачка – не един или два американски филма показват сцени и събития от бъдещето, които впоследствие се сбъдват едно към едно!

Разработват ли се препарати с бойно предназначение, които могат да бъдат използвани за заразяване на човечеството и превръщането му в обезумяла маса от вампири, върколаци и зомбита?!

В последните години в Интернет се въртят много упорити слухове, че съществува сериозна конспирация, в която са замесени водещи световни фармацевтични компании.

Много онлайн конспиратолози считат, че те разработват не само нови заразни щамове от познатите ни смъртоносни вируси, като грипа, еболата и чумата, но определено създават и развиват такива вируси, които могат да превърнат човека в див обезумял звяр.

Представете си един такъв вирус в действие на фронтовата линия или зад тила на противника – той ще превърне буквално за дни хората там в същества, без съзнание и с огромна жажда за кръв, които ще се избиват помежду си – чиста победа, при която въобще не е необходимо да се използва конвенционално оръжие.

С подобни вируси, тези, които ги притежават удрят с един куршум цяло стадо зайци!

Не само се унищожава военния потенциал на противника, но и се провежда чистка на цялата територия на атакуваната държава, като обаче се запазва цялата градска инфраструктура, без да се даде една жертва в битка и един долар повече в разход.

Случаят в Испания – контролиран опит или предупреждение?!

Нещата около този случай са наистина много странни!

Испанските здравни власти с половин уста оправдават случая с производствена грешка, но никой не може да обясни как и защо се е стигнало дотук, нито дали наистина е ползван миноксидил, а не някои друг препарат!

Няма обяснение също защо при масово производство и разпространение на „ужким“ сгрешените опаковки няма и съответен масов ефект на хипертрихоза сред децата, приемали сбърканото лекарство!?

Много важен е също и въпроса, защо това се случва именно на деца, а не при възрастни хора!?

Ако това е контролиран експеримент, то малката бройка на засегнатите звучи логично, както и обстоятелството, че тайният препарат е използван върху деца – така ще може да се проследи неговият ефект при израстването им.

От друга страна, възможно ли е някой да се опитва да предупреди хората за опасността от това, което гласят глобалните фармацевтични компании на човечеството, опитвайки се да обърне внимание на този случай?!

Ограниченият характер на заразяването и разхвърлянето на дозите по три региона е довод за подобна теза, тъй като говори за умишленост в действията, която очевидно цели публичен ефект на по-голяма територия!

Тайните около случая с хипертрихоза в Испания остават неразкрити за момента, но страхът от фармацефтичните компании трябва да ни държи нащрек!

Самият факт, че съществуват подобни препарати с видими ефекти е показателен, че нещо се мъти и то със сигурност не е в полза на обикновените хора по света!