Луксозна почивка на остров Бали – курортът „Четири сезона“ ще удовлетвори и най-претенциозния турист!

Бали – най-романтичния и притегателен за туристи остров на Индонезия!

От всички безбройни острови на Индонезия със сигурност Бали е мястото, което остава най-желано за туристите, които посещават тази държава. Уникалните плажове и петзвездни хотели по крайбрежието на острова, плискани от кристално чистите и сини води на Индийския океан имат неотразим чар, който привлича като магнит туристите от цял свят.

Тук забавленията за туристите на спират! Можете да се излежавате цял ден на красивите местни плажове, а вечер до късно да се забавлявате в красиви заведения, да скитате из уникално красивите паркови зони на локалните курорти, да се гмуркате при близките коралови рифове, да посетите някои Хиндуистки храм или местните вулканични зони!

Всяко кътче на този остров е уникално, красиво и пропито с хармонията на уникалната тропическа природа на остров Бали. Не случайно той е наричан „Островът на Боговете“.

Курортът „Четири сезона“ – туристическата перла на остров Бали!

Разположен в залива Джимбаран, курортът „Четири сезона“ е един от най-луксозните петзвездни туристически комплекси на остров Бали за морски туризъм, който е способен да предостави невероятни преживявания на своите гости и да остави траен спомен в тях за всеки един момент, прекаран на този райски остров.

„Четири сезона“ е вилен комплекс, изграден в рамките на прекрасна паркова зона в непосредствена близост до брега на океана.

Концепцията на изпълнение на туристическия комплекс съчетава традиционната балийска архитектура с естествената природна среда, характерна за остров Бали, което съчетание позволява на гостите на курорта да се запознаят отблизо с традиционната култура и природа на острова.

Луксът на курорта се усеща във всеки детайл!

„Четири сезона“ е затворен комплекс, ограден от дебели зидани с камъни стени, в който всяка една вила е отделена самостоятелно с красиви каменни дувари и прекрасни входни арки, изпълнени в древен индонезийски стил – с много орнаментика и красиви скулптори на местни божества.

Вход към луксозна вила в курорта Четири сезона на остров Бали
Вход към луксозна вила в курорта „Четири сезона“ на остров Бали

Дори и най-обикновените вили с две стаи са изпълнени в изключителен разкош – с уникален балийски екстериор, със собствени басейни с гледка към морето, с прекрасно поддържани градини и беседки, където може да прекарате своето време в съзерцание на красивия Индийски океан.

Луксозна вила в курорта Четири сезона на остров Бали
Луксозна вила с две стаи в курорта „Четири сезона“ на остров Бали

Интериорът на вилите е също на много високо ниво – всичко е изпълнено в дърво с акцент върху удобството за госта.

Стилът е смесица между традиционните за Бали мебели, но с акцент върху по-изчистения им европейски вид.

В стаите и другите помещения на вилите има много традиционна за острова декорация, украшения, красиви вази с цветя и прибори, които допълват неповторимото усещане за индонезийска култура.

Интериор от императорската вила в курорт Четири сезона на остров Бали
Интериор на вила в курорта „Четири сезона“ на остров Бали

Парковата зона на курорта е уникална!

Едно от най-големите достойнства на курорта „Четири звезди“ на остров Бали е неговата уникална паркова зона, в която спокойно може да се „загубите“ за няколко часа – просто, за да усетите уникалността на природата на този приказен остров.

Красиви тропически дървета с прекрасни поляни и тесни пътечки за романтична разходка просто Ви откъсват от реалността и Ви правят щастливи и волни като десетките видове красиви и шарени птици, хвърчащи наоколо.

Парковата зона на хотел Четири сезона на остров Бали
Парковата зона в курорта „Четири сезона“ на остров Бали

Ако сте двама и много влюбени – то любимото Ви място в курорта със сигурност ще стане „Басейнът на вечността“.  

Това чудно красиво езеро в средата на курорта привлича като магнит влюбените двойки, които желаят да се усамотят в близост до шума на малкия водопад, изливащ се във езерото.

Басейнът на безкраxността в курорта Четири сезона на остров Бали
„Басейнът на вечността“ в курорта „Четири сезона“ на остров Бали

Особено романтичен е басейнът рано сутрин, когато слънцето изгрява, или вечер – при неговия залез, когато то оцветява по уникален начин бистрите зелени води в него!

Уникална кухня и развлечение до зори Ви очаква в курорта „Четири звезди“!

Вилният комплекс разполага с три отделни заведения. Плажният ресторант Сундара е специализиран в морската храна, характерна за региона на Бали, представена в тапас-стил.

През деня Сундара е прекрасно място за закуска и обяд на открито и с изглед към красивия бряг, но през вечерта се превръща в нощен клуб с много музика, танци и забавления.

За честите гости на курорта „Сундара“ е известен и със своите уникални коктейли-афродизиаци, които са запазена марка на неговите бармани.

Уникалността на индонезийската кухня обаче може да усетите в класическия индонезийски ресторант  в курорта – „Таман Вантилан“.

В него може да си поръчате уникалните местни супи и ястия от миди и морски деликатеси, които може да изберете директно от специална витрина, където са изложени за оглед.

Ресторантът Таман Вантилан в курорта Четири сезона на остров Бали
Ресторантът „Таман Вантилан“ в курорта „Четири сезона“ на остров Бали

Ресторантът предлага и много други интересни предложения. Широко застъпени тук са ястията от агнешко, както и ястия от характерните за азиатската кухня нудъли, които добре се миксират с морски дарове или месо.

В ресторанта работят едни от най-добрите шефове на остров Бали!

Ако искате да изпиете по един лек коктейл или просто едно кафе през деня – то най-подходящо е да посетите кафенето към вътрешния басейн на туристически комплекс.

На неговата тераса в приятна обстановка може да обсъдите своите планове с близките си за приятно прекарване на времето или просто да се порадвате на красивата гледка, която се открива към океана.

В курорта няма време за почивки …

Забавленията и доброто прекарване на времето нямат край в курорта „Четири сезона“ на остров Бали. Във всеки един момент, ако не сте на плажа или басейна, за вас е осигурено някакво забавление, като:

  • посещение на уникалния местен пещерен манастир от 9-ти век Гоа Гонг;
  • организирани занимания по фитнес и йога;
  • уникални СПА-процедури и известните балийски масажи в СПА-центъра към курорта;
  • сърфиране, гмуркане, плуване, разходка с лодка в залива Джимбаран;
  • участие в академията за индонезийска кухня към туристическия комплекс, където може да научите някои интересна местна рецепта за традиционно балийско ястие, преподадена направо от мастър-шефовете на курорта;
  • включване в заниманията на културния център „Генеша“, където може да научите много за местната индонезийска култура, танци, музика и изкуства и т.н.

Не са забравени и децата – за тях има множество градински и водни атракции за игра, както в самия курорт, така и на плажа пред него.

Туристическият комплекс предлага и организирано гледане на децата по време на техния престой, като предлага много интересни анимации и игри за тях през целия ден.

Всеки гост на вилния комплекс може да се възползва от неговото 24/7 обслужване. Няма услуга, която любезните домакини да не изпълнят за Вас. Ако поискате дори могат да организират специална вечеря или тържество направо във Вашата вила!

Ето защо курортът „Четири сезона“ е един от най-предпочитаните луксозни вилни комплекси на остров Бали. Той има уникален характер и предлага незабравими спомени и преживявания за неговите гости.

Естествено класата на курорта има и своята цена – най-евтините вили в комплекса започват от цени над 2000 лв., но ако можете да си позволите тази цена – то курортът „Четири сезона“ ще остави дълбок положителен спомен у вас за цял живот от остров Бали.