Невероятни конспиративни теории за земетресението в Южна Калифорния от 4 юли тази година

Най-мощното земетресение от десет години насам удари Южна Калифорния със сурова мощ

Не изминаха и два дни от едно от най-силните земетресения и определено едно от най-продължителните в района на Южна Калифорния и Мрежата „прегря“ от нови конспиративни теории за неговия произход.

Земетресението започна през нощта на 4 юли в 22.21 часа и достигна магнитут от 6.4 по скалата на Рихтер.

Неговият епицентър е в близост до град Риджкрест.

Земетресението в Калифорния
Карта на засегнатия от земетресението регион

Трусът удря много сериозно градската инфраструктура на града – налице са сериозни разцепвания на пътища и терени, много електрически стълбове са покривени, електропроводи са скъсани, налице са и редица аварии на водопроводната мрежа.

Отделно има също и леки повреди по сградите, ограничени пожари, много счупени стъкла и домашни уреди и посуда, в някои от градските магазини стоките са направо попилени по пода.

Последици от земетресението в Калифорния в местен магазин
Последствия от земетресението в търговската зала на магазин в Риджкрест

Най-сериозни и най-големи поражения обаче понася от труса близката Военноморска база „Чайна лейк“, която се намира на няколко километра от града – почти в средата на пустинята Мохаве.

Именно големите поражения върху инфраструктурата на военната база навеждат някои алтернативни изследователи на интересни конспиративни твърдения, които ще представим за Вас!

Трусът е „подарък“ от руснаците за националния празник на независимостта на САЩ, който се чества точно на 4 юли всяка година

На всеки 4 юли САЩ празнуват своя най-голям национален празник – Денят на независимостта.

Случайно ли е, че тази година ги сполетя едно от най-силните земетресения в историята на страната именно на този ден?!

Посветени алтернативни изследователи вадят една невероятна теория, че трусът в Южна Калифорния съвсем не е случаен, както и неговата обективна цел – Военноморската база „Чайна лейк“.

Официално тази военна база се представя като радарна станция, но се знае, че именно там се правят най-модерните разработки на армията на САЩ в сферата на въздушните ракетни оръжия.

Говори се, че около 80% от оборудването на американските самолети, в т.ч. и високотехнологичните самонасочващи се ракети за изтребители, се произвеждат именно там.

Конспиративните анализатори твърдят, че земетресението в пустинята Мохаве е уникален прецизен удар на руската система SURA, която е на практика климатично оръжие, способно да променя метеорологичното време и да предизвиква земетресения.

Ударът върху Военноморската база в пустинята Мохаве е реципрочен отговор на жестоките наводнения в Русия от последната седмица, за които се счита, че са предизвикани от американския аналог на SURA – HAARP.

Денят 4 юли съвсем не избран случайно, впечатляваща е и обратната реакция на руската SURA, както и уникалната точност на удара.

Трусът до Риджкрест на практика е попаднал точно в целта именно в района на Военноморската база „Чайна лейк“, т.е. успял е да нанесе максимален ефект с изключителна прецизност на удара.

Ако дори и половината от тази конспиративна теория е вярна – САЩ трябва сериозно да се замислят – направо е страшно да се замислим с каква мощ разполагат руснаците – ядрените ракети „ряпа да ядат“ пред SURA-та.

В полза на тази теория говорят няколко довода:

  • земетресението в Южна Калифорния идва буквално след големите първи наводнения в Русия през изминалата седмица;
  • трусът се случва точно на 4 юли – националният празник на САЩ, което е очевидно отмъстително руско послание за лидерите на тази държава;
  • ударът не е случаен – за първи път е ударен прецизно с климатично оръжие военен обект от огромно значение за армията на САЩ;
  • възможно е ударът на Русия да е пряк отговор на военноморското учение „Морски бриз“ на САЩ и партньори от НАТО в Черно море, при което е нанесен удар върху Русия с мобилни морски установки на HAARP, предизвикващи неспиращите дъждове и наводнения в страната;
  • трусът е именно в тази континентална част на САЩ, която е по-удобна за руската SURA, предвид че може да се нанесе безпроблемно междуконтинентална атака от крайбрежието на Източен Сибир.

Възможната яростна размяна на климатични и земетръсни атаки между двете свръх сили е изключително опасна игра.

От нея страдат невинни хора, а щетите за природата не могат реално да се оценят.

Редно е големите в политиката да престанат, инак нищо хубаво не ни чака – това ще свърши с Трета световна война!

Изпълнява се пророчеството на Едгар Кейси за Калифорния

Ето още една интересна конспиративна теория за земетресението в САЩ, свързана с едно пророчество.

„Спящият пророк“ Едгар Кейси е малко известен у нас, но се оказва, че той е американски прорицател от световна величина, който може спокойно да се нареди до пророци като Нострадамус, Ванга, Матрона Московска и т.н.

Едгар Кейси спящият пророк
„Спящият пророк“ Едгар Кейси

Интересното при него е, че своите видения той е получавал по време на сън.

Още приживе Кейси е излекувал десетки хиляди американци по този начин и оставил огромен архив с пророчества за бъдещето.

Оказва се, че до момента той е познал изключително много политически и обществения събития, като сред по-известните са: Втората световна война, убийството на Кенеди, разпада на СССР, както и падането на кулите близнаци в САЩ.

Едно от най-зашеметяващите предсказания, които се преписват на този пророк обаче са свързани именно с края на САЩ като държава.

Пророкът споделя, че за това ще бъде отговорно ужасяващо по силата си и размерите си природно бедствие, което (забележете) ще доведе до разцепване на щата Калифорния и превръщането му в отделен остров.

Пророкът още споделя, че обширни части от крайбрежието на Канада и САЩ ще бъдат погълнати от надигащите се океански води, което ще потопи най-процъфтяващите крайбрежни градове на САЩ, като Ню Йорк, Лос Анджелис и други.

Съществуват обективни доказателства, че и тази конспиративна теория е напълно възможна!

Калифорния се оказва една от най-нестабилните части от територията на САЩ.

Именно на територията на този щат са регистрирани едни от най-мощните и пагубни земетресения в историята на страната.

Отделно, на около 1 500 км. в югоизточна посока се намира и Парка „Йелоустоун“, в който се намира един от най-опасните спящи вулкани на Земята.

Вулканът Йелолстоун
Вулканът „Йелоустоун“ е готов да затрие щатите

Именно оттам през 2019 г. идват много тревожни новини!

Повишава се значително активността на гейзерите, вдига се сериозно температурата на водата в тях, а растителността около тях започва бавно да съхне и да измира.

Налице са и много и постоянни микротрусове, които говорят, че вулканът се събужда.

Избухването на един такъв мегавулкан със сигурност може да бъде катализатор и за много по-тежки последствия в нестабилни зони, като Калифорния.

Извънземни сили следят района на Риджкрест и Военната база „Чайна лейк“

В една предна наша статия Ви показахме уникални снимки на НЛО, снимано именно в района на военноморската база на САЩ в пустинята Мохаве (прочети повече тук).

НЛО очевидно е извършвало разузнавателни действия и се опитвало с интервални изчезвания и показвания на радара на станциите на базата да комуникира с военните.

Летяща чиния в пустинята Мохаве с военен хеликоптер до нея
Заснетото НЛО до Военноморската база „Чайна лейк“ в пустинята Мохаве

Възможно ли е извънземен разум да предупреждава американските военни за подобни шокиращи катастрофи или пък във военната база се вършат неща, които привличат определено вниманието на по-висши по разум инопланетяни?!

Това няма как да разберем, но факт е, че радарите на базата са „тормозени“ често от извънземни неидентифицирани летателни апарати – очевидно е, че нещо става там!