Папа Франциск си тръгна от България – ще се изпълнят ли предсказанията на древните пророци Малахия и Нострадамус за него?!

Предсказанията сочат Папа Франциск като последния „черен папа“, с който ще се сложи край на Католическата църква!

Първото предсказание за „черния папа“ е на пророка Малахия, който е живял през 12 век.

Той прави пълен списък на всички 112 папи, които според него ще управляват на престола на Ватикана до края на Католическата църква.

Именно Папа Франциск се явява последния 112 папа в списъка на Малахия, за който той казва:

„В края на времената мястото в Светата Римска Църква ще заема Петър Римски, а той ще храни несвободните и ще навлече множество бедствия. По това време Градът на Седемте Хълма (Рим) ще бъде унищожен и Чудовищният съдя ще съди народите. Край.“

Аналогично предсказание прави и известният френски пророк Нострадамус. Той също посочва като последен папа Петър Римлянина, но добавя за него и определението „черен папа“.

Може ли да се сбъднат предсказанията на пророк Малахия и на Нострадамус?!

Пророчествата на Малахия за римските папи се оказват изключително точни – досега този пророк е познал всички наследници на Светия престол на Католическата църква, нямаме основание да мислим, че той ще сбърка и за последния папа.

Много дълго време се е мислило, че това предсказание ще се сбъдне от избран римски папа, който е от афроамерикански произход, т.е. с черна кожа.

Оказва се, че в подобна умисъл има логика, защото над половината вярващи католици днес са именно афроамериканци и много от днешните кардинали в Светия престол са именно чернокожи.

Истината е обаче, че „черният папа“ е символично описание на образа на последния католически първосвещеник, с който ще се сложи край на Католическата църква, а най-странното е, че именно Папа Франциск отговаря най-точно на това завоалирано символно описание!

Повечето хора не са много наясно с миналото на Папа Франциск, но той се оказва високопоставен член на Йезуитското братство – най-силният орден на Католическата църква в света!

Традиция за този орден е да се обличат именно в черни раса, затова и техният най-високопоставен първосвещеник се нарича неофициално именно „черен папа“!

Папа Франциск произлиза от този орден и идеално пасва на образа, описан от древните пророчества, тъй като не само произлиза от орден, който се облича в черно, но и самият той носи под бялото расо на официалния римски първосвещеник черни дрехи и черни обувки, които никога не сменя – черното в дрехите и обувките е негов запазен символ!

Пророчеството на Малахия затрива и „Града на Седемте Хълма“, който на практика е Рим, тъй като именно столицата на Италия е разположена на седем отделни хълма.

Това трябва да знаете е също напълно възможно и то в съвсем скоро време. Направихме някои проучвания по въпроса!

Съществува едно много интересно пророчество, преписвано на българския бял духовник Дънов, наричан още Беинса Дуно.

Пророчеството в общи линии гласи, че водите на Средиземно море отново ще дойдат до границите на Южна България и големи части от Гърция ще бъдат потопени под вода.

В контекста на последните природни катаклизми, които наблюдаваме в международен план с изригването на вулкани и жестоките наводнения в Индонезия и други части на света – трябва да сте наясно, че Европа също няма да бъде подмината от водния апокалипсис.

Ако Гърция пострада от мащабни наводнения, то Италия ще пострада преди нея, предвид че е по-близко да Гибралтарския проток, а именно оттам ще дойде приливната вълна, защото навътре имаме затворен водоем чак до края на Черно море.

Но нека да се върнем на Рим! Знаете ли колко е надморската височина на този град?! Проверихме – само 21 м.!!!

А знаете ли, че той е разположен в непосредствена близост до Тиренско море, което е естествено оформена зона от Средиземно море?!

Е, предполагаме вече не е трудно да се досетите, какво може да стане с Рим само от едно повдигане на морското равнище с 20-на метра – всичко ще бъде пометено и градът ще потъне завинаги под вода.

Не по-малък фактор за гибелта на Рим може да бъде и могъщият вулкан Везувий, който е разположен само на около 250 км. от Рим в посока Юг.

Знаем какво е причинил този вулкан на древен Помпей и въпреки, че Рим е по-далече – няма гаранции, че последствия няма да има и за „вечния град“.

Вулканите и наводненията не подбират, а Рим за съжаление е един от най-заплашените Европейски градове от библейски потоп, защото 21 м. надморска височина е нищо – градът няма да има дори време да реагира при внезапна приливна вълна.

При скоростта, с която се топят ледените шапки на планетата и големите планински ледници – Рим може да се озове под вода още в следващите 4-5 г. и това не е вече пророчество, а чиста наука – ледът се топи неимоверно бързо през последните години и водата залива всичко по пътя си!

Ето защо предсказанията на пророк Малахия и на Нострадамус звучат все по-актуално – налице са вече мащабни наводнения на обширни земни територии и крайбрежни линии, а само за предните 2 г. са се събудили над 150 вулкана по цял свят!

Рим идеално отговаря на профила на град, който лесно може да бъде потопен под вода при по-мащабно наводнение.

Ето защо, едно бедствие за него ще означава и затриване на Ватикана и целия Римски католически престол, тъй като те са разположени в центъра на Рим!

Живеем в много интересни времена – светът се променя и все повече древни предсказания започват да се сбъдват – ще се сбъдне ли предсказанието за последния „черен папа“ обаче – предстои скоро да разберем!