Подмолните цели на измамата „Грета Тунберг“

Може би става въпрос за пари?!

В този материал, който е продължение на статията „Съществува ли конспирация и измама зад появата на световната сцена на непълнолетната екоактивистка Грета Тунберг?!“, ще разкрием истинските подмолни цели на кампанията, която седи зад това шведско момиче!

Обикновено зад подобни масови мероприятия сме свикнали да търсим винаги финансов мотив!

Зелените организации, като „Ние нямаме време“, която седи зад възхода на Грета Тунберг, нормално се финансират от подобни компании.

И в случая не е по-различно – независими шведски журналисти открито обвиняват ментора на Грета – Ингмар Ренцхог и съратници от „Ние нямаме време“ – в огромни финансови придобивки от експлоатирането на личността на това малолетно момиче.

Изнасят се данни, че само за първите няколко седмици от разпространяването на информацията за училищната еко-стачка на Грета Тунберг пред Шведския парламент, тази зелена фондация е прибрала на 60 млн. евро финансиране от индивидуални и корпоративни съмишленици.

Сумата е огромна и сигурно много по-голяма, защото превръщането на Грета Тунберг от локален в глобален феномен изисква доста средства, подготовка и организация.

Нещата обаче явно не опират до пари, както споменахме и в предната статия – зад гърба на фондацията „Ние нямаме време“ седят богати шведски и чуждестранни компании, затова едва ли парите са именно водещия мотив за възхода на Грета!

Създаване на Глобална екологична мрежа от последователи!

Ето именно оттук трябва да тръгнем в съжденията си относно истината за Грета Тунберг и подмолните цели, които седят зад нейния възход на флагман на еко-протестите по света!

Между другото еко-фондацията „Ние нямаме време“ съвсем не крие тези цели, а напротив – под формата на забавен видеоклип, който може да видите тук, ги популяризира сред широката онлайн общественост!

И така – първата основна цел е създаването на Глобална екологична мрежа от последователи – един модерен Глобален екологичен култ!

Подмолните цели на измамата Грета Тунберг - създаване на Екологичен култ
Подмолните цели на измамата Грета Тунберг – създаване на Екологичен култ

За да се създаде такава мрежа е необходимо именно лице като Грета Тунберг, което да може да обедини около себе си най-вече младите хора, които се идентифицират с нея и нейната екологична кауза!

За тази цел са необходими две неща:

Първо, идейна платформа, около която да се изгради екологичният култ, а именно идеята за „лошите възрастни“, които унищожават планетата и ограбват бъдещето на младите;

Второ, образът на „смелото дете“, което търси справедливост и спасява бъдещето на младите хора по планетата.

Точно това виждаме и в случая на Грета Тунберг – нейният образ и нейното катастрофично екологично пророкуване са идеални инструменти за промиване на мозъците на младите хора по света и захващането им в един Глобален екологичен култ.

Добиване на глобална политическа сила за зелените фондации!

Осигуряването на Глобална екологична мрежа от последователи на практика означава придобиването на невероятна международна политическа власт за зелени фондации като „Ние нямаме време“!

Подмолните цели на измамата Грета Тунберг - политически контрол
Подмолните цели на измамата Грета Тунберг – добиване на политическа власт

На практика със своето влияние в определени слоеве на обществото във всяка една страна по света фондации като „Ние нямаме време“ могат пряко да участват вече в политическия живот на тези страни!

Глобална политическа власт, обединена около универсалната идея за екологичното бъдеще на Земята – именно това е крайният резултат, който търси измамата „Грета Тунберг“!

Всяването на глобален екологичен страх е идеален инструмент за завлядаване на умовете и сърцата на младите хора във всяка една държава – това е универсална основа за политическо им обединение, без значение на език, култура и етнос!

Перфектна концепция за глобален политически контрол!

Оказване на глобален политически натиск и налагане на собствени политически цели!

Със своето политическо влияние международните зелени фондации ще получат невероятна възможност да оказват натиск не само върху избора на политици, но и върху техния модел на поведение, защото ще държат електората в свои ръце!

Подмолните цели на измамата Грета Тунберг - глобален политически контрол
Подмолните цели на измамата Грета Тунберг – глобален политически контрол

Една огромна международна мрежа от последователи, изградена около екологичен култ, който експлоатира страховете за бъдещето на младите поколения, е изключителен лост за световно господство в политиката и бизнеса!

Представете си как един такъв Глобален екологичен култ може да въздейства върху изборите на президенти, председатели на ООН и други международни организации, или върху бизнеса на транснационалните компании.

С такава социална мрежа от силно интегрирани около фикс идея последователи можете лесно да добивате всякакъв тип натиск върху политиката и бизнеса!

Измамата „Грета Тунберг“ е уникален социален и политически експеримент, който доказва силата на съвременните виртуални социални мрежи като инструмент за формиране на общественото мнение!

Грета не е просто протестиращото дете срещу Шведския парламент – тя е фигура с ореола на глобален политически лидер – не е ли това уникален само по себе си феномен на нашето съвремие?!

И всичко това се случи буквално за има няма 1-2 години!

Оттук – насетне остават открити редица въпроси около измамата „Грета Тунберг“!

Ще успеят ли Сорос и компания, които седят зад тази кампания, да добият нова глобална политическа власт, след като командват вече редица международни институции, като ООН, МВФ, СТО, Световната банка и Европейския съюз?!

За какви цели ще се използва новия Глобален екологичен култ и колко силно може да бъде неговото влияние върху световната политика?!

Докъде ще стигне този фарс?! и т.н.

Едно със сигурност обаче е ясно – глобалните политически лидери особено не се връзват засега на този феномен, но пропуснат ли момента, в който той се превърне в глобално политическо движение – сериозно ще съжаляват!