Сбъдва ли се четирихилядно страховито предсказание за Трета световна война в Ирак?!

В малко иракско село се роди и живее уникално момиче с червени очи, руса коса и светла кожа!

Уникална вест потресе световните конспиратолози – сбъдна се четирихилядно шумерско пророчество!

В малко иракско селище се появи момиче с червени очи и руса коса, което изуми света!

Бащата и майката на детето са типични представители на местния иракски етнос – смугли, с черна коса и тъмни очидетето явно се отличава от тях по външност и това бързо предизвиква сериозен международен интерес към него.

На пръв поглед очевидно детето е родено като албинос, но с това не се обясняват някои негови уникални способности!

Оказва се, че малкото момиче още от най-ранна възраст свободно говори непознат и непонятен за нейните близки език, който впоследствие учени определят като древен шумерски!

Тя се развива изключително добре и в много отношения изпреварва в своето интелектуално развитие децата на нейната възраст, която в момента е около 4 г.

Как изглежда на видео момичето може да видите тук.

Принцесата на Нибиру се появи в Ирак, за да предскаже Третата световна война!?

Интересът към момичето е толкова голям, че новината за нея бързо се разпространява и извън границите на Ирак.

Така информацията достига да запознати с творчеството на изследователя Зекария Сичин, който е американски писател от азербайджански произход.

Сичин е един от най-големите изследователи на древното шумерско наследство. Именно той е първия автор, който издига хипотезата за Нибиру – планетата на Боговете.

Точно в неговите трудове изследователите откриват и уникално предсказание на древни шумерски жреци, направено преди цели четири хиляди години, в което се пророкува пришествието на светлокоса и червеноока принцеса на Нибиру!

Преведеното от Сичин предсказание гласи:

„И ще дойде Принцесата на Нибиру в нашия свят, за да предупреди Човечеството за задаващата се война със Звездните Богове! Очите ѝ ще бъдат кръвта на Ану (шумерски Бог на небето), а косите ѝ – тялото на Енки (шумерски Бог на подземния свят).“

Описанието на Принцесата на Нибиру просто уникално съвпада с това на момичето от снимката. Червеният цвят на очите ѝ има цвета на кръвта, а светлата ѝ коса носи белия цвят на тялото на подземния Бог, което не познава лъчите на слънцето.

Нещо повече дори – изследователите считат, че съвсем не е случайно, че тя се ражда именно в Ирак – точно там е процъфтявяла могъщата Шумерска империя четири хиляди години назад във времето!

Принцесата на Нибиру се завръща обратно в своето царство!

Историята с червеноокото момиче става още по-заплетена!

След потресаващите разкрития за това шумерско предсказание, анонимен американски инсайдер в космически програми на САЩ пуска интересна информация за това, че раждането на момичето е предупреждение за възможно скорошно нападение на Земята от враждебни извънземни сили!

Оказва се, че подобно пророчество съществува и при други пророци!

Едно от тях се преписва на спящия пророк Едгар Кейси, който споделя, че враждебно настроени извънземни сили отдавна присъстват на Земята и чакат своя час, за да я превземат!

Той споделя, че опит за подобно инвазия ще бъде направен именно по време на третия глобален сблъсък между световните сили на планетата!

Опитът обаче ще бъде неуспешен, защото ще бъде предотвратен от руски войски в алианс с развити извънземни раси, които пазят планетата за новата шеста раса от хора!

Нещо подобно като твърдение изказва и нашият пророк Петър Дънов. Той споделя, че съществуват извънземни същества, чийто дом някога е бил Земята и с нетърпение очакват да си я върнат обратно!

От настояща гледна точка все по-очевидно е, че нещата в глобален план твърде отчетливо вече говорят за глобален военен сблъсък между световните сили!

Опитват ли се наистина дружелюбни извънземни сили да ни предупредят за нов планетарен катаклизъм или всичко с това дете е просто една шега на природата – предстои тепърва да разберем!