Смъртоносният Корона вирус – предсказан от Ванга!?

Бутиковият Корона вирус взима все повече жертви в Китай!

Все по-тревожни съобщения идват от Китай за нови жертви на Корона вируса.

Над 25 са вече официалните жертви на този вирус и китайските власти се принудиха дори да затварят цели градове, за да се опитат да предотвратят разпространението на заразата.

Вирусът твърде много напомня на случая със свинския грип, който отново „по случайностнавести именно Китай преди години, за да вземе своите жертви.

Очевидно е, че тези вируси не са случайни!

Жертва на коварния Корона вирус в Китай

В контекста на сложните търговски преговори между Китай и САЩ появата на нов такъв бутиков вирус именно в азиатската страна започва да буди още по-голямо съмнение!

Тази ситуация прилича на „любезно“ потупване по рамото от Запада за „китайския брат“ да не препира много в международните преговори.

Когато става въпрос за „бутиков вирус“ трябва да сте наясно, че това е специално разработен вирусен щам, който покосява избирателно, предвид генетиката на приемника.

При предния случай на свински грип в Китай – всички умрели бяха само и единствено китайци, като една от жертвата беше кореец, но с китайски родител.

Нито един представител на друга раса не пострада от този вирус, което говори много за нивото на таргетиране, което имат съвременните бутикови вируси.

Първият и най-смъртоносен до момента бутиков вирус е Испанският грип. Той заразява над 500 млн. души, а спорът за броя на умрелите е между 50 и 130 млн. души!

Ванга има предсказание за болест, като тази!

Съществуват свидетелства на хора, които са били на посещение при пророчицата Ванга, в които се твърди, че тя е предсказала появата на болест, при която хората просто ще падат и умират по улиците на големите градове, без видимо нищо да им има!

Възможно ли е падащите китайски граждани по показаните снимки да демонстрират именно сбъдването на пророческите предсказания на известната наша гадателка?

Още една жертва на Корона вируса в Китай

Видяното на тези снимки е просто потресаващо и не може да не го свържем с думите на Ванга – това ли ни чака и нас в близко бъдеще?!

Вирусите, които ежедневно ни заливат, са също създадени в лаборатории!

Няма зима и лято да не лепнете някой по-тежък вирус!

Хората гледат телевизия и постоянно са информиране кой и какъв вирус ще дойде!

Определено трябва да направят нова професия – вирусна метеорология!

Откъде тези лекари-епидемиолози са наясно кой и какъв вирус идва?!

Защо постоянно ни убеждават, че вирусите сами мутират и се завръщат с нови сили да ни морят, а ние с нищо не можем да се предпазим, освен с предварително посочени от лекарите лекарства?!

Това са едни доста интересни въпроси! Как преди всяка нова вирусна епидемия лекарите са предварително инструктирани по различни фармацевтични семинари какво лекарство да изписват и за кой вирус да го дават?!

Откъде фармацевтите разполагат с такава информация?! Ами те си ги правят сами вирусите – да са силно заразни, но не достатъчно убийствени, все пак жертвата трябва да оцелее, за да плаща наново за следващия вирус!

Едно обикновено лечение на грип вече струва 50 лв. под формата на лекарства. 1 млн. българи да мине вируса на година – ето 50 млн. лв. приходи само от малка страна, като България!

В глобален план със сигурност говорим за милиарди и то в долари и евро!

Схемата е проста, вирусите са над 300, но от тях са достатъчни само 50 – тези, които се разпространяват най-вече по въздушно-капков път, защото са най-заразни.

С генна модификация се изменя техния генетичен код, за да не бъде разпознат от имунната система, тъй като тя бързо убива познатите ѝ вече вируси!

Така се създават нови мутации на познати вируси, като грипа, които осигуряват всяка година нови жертви за корпоративните печалби на фармацевтичните корпорации.

На определен цикъл от 40-50 г. вирусите просто се превъртат, тъй като новите поколения нямат имунна защита за старите вируси и целият цикъл се повтаря безпроблемно с нови и нови приходи за алчните фармацевти.

Вирусите и бактериите – те имат потенциал да затрият безплатно повече хора по света, отколкото ядрените бомби!

Именно вирусите и бактериите, особено тези, които са генно манипулирани да убиват наред, са панацеята на съвременния глобален елит бързо и евтино да се отърве от „ненужната хорска сган“!

Веднъж пуснати на свобода – те се мултиплицират мълниеносно, убивайки всичко по пътя си!

За момента единствените причини да не се е появила нова глобална чумна или грипна пандемия е обстоятелството, че някои трябва да плаща за лекарства до живот, както и това, че глобалните играчи се държат едни други с колекции от бойни смъртоносни вируси и бактерии.

Тук говорим основно за САЩ и Русия, които са най-напред в разработката на смъртоносни бойни и бутикови вируси и бактерии, но спокойно можем да добавим и Великобритания, Франция и Китай – те също си отглеждат собствени монстер-вируси за ширпотреба!

Най-гадното е, че нямате избор! Или ще Ви го пуснат от въздуха вирусчето, или ще Ви го предложат с водата или с храната! Каквото и да правите – разболявате се, спасение няма!