Суперконспирация за суперкомпютрите на Европейския съюз!

Не минаха и два месеца откакто Европейската комисия обяви проект за създаването на европейски суперкомпютри и мрежата прегря от конспиративни твърдения за тях!

Сигурно повечето от читателите си спомнят гръмкото анонсиране на може би най-големия информационен проект на Европейския съюз в сферата на високите технологии в последните години, а именно създаването на 8 свръхкомпютри, по-мощни от тези на НАСА.

Проектът се анонсира преди два месеца, като се посочи, че един от тях ще бъде базиран и в България!

Официалният повод за създаването на подобна мрежа от свръх мощни компютри е осигуряването на реален потенциал за развитие на европейско технологично лидерство и успешно конкуриране в тази сфера със САЩ и Китай.

Конкретните задачи, които следва да решават тези суперкомпютри, са свързани с осигуряване на:

  • подкрепа за изследователите и научно-развойния процес в ЕС;
  • създаването на нови перспективни информационни и телекомуникационни приложения в различни области, в т.ч. и за създаването на нови лекарства и борбата с климатичните промени,
  • затягане на сътрудничеството между страните-членки на Съюза в сферата на ИТ-технологиите и комуникациите, и т.н.

На пръв поглед дефинираните цели на този амбициозен проект изглеждат изключително амбициозни и перспективни за бъдещето на Европейския съюз!

Различни алтернативни източници обаче извеждат ужасяващи конспиративни теории за предназначението на новите европейски суперкомпютри!

Някои от тях заслужават внимание и в следващите редове са представени по-интересните моменти от тях.

Тотален контрол на личните данни на хората

Представените конспиративни теории говорят за дългосрочен проект, контролиран от американските служби по сигурност, насочен към овладяване на всички държави, които в момента се намират под влиянието на САЩ и Европейския съюз.

Икономическите и научно-развойните доводи за създаването на суперкомпютрите в страни-членки от ЕС служат само за параван на създаването на една стройно организирана система за контрол на личните данни и фейсконтрол на населението.

Първата крачка в създаването на мрежата от суперкомпютри е установяването на контрол върху всички форми на комуникация в съответните държави.

Под претекста за борба с тероризма и организираната престъпност всички видове комуникации ще бъдат свързани пряко със суперкомпютрите, които ще анализират и съхраняват всяка информация, която може да интересува техните администратори (считай тайните служби).

Тук говорим за контрол на лични данни, персонална комуникация, банкови сметки, здравословно състояние на индивида, оценки в училище и университет, модел на социално поведение, в т.ч. и на начин на пазаруване, близко и далечно обкръжение, въобще всичко до което може да се докопа системата!

Хората, които ще наблюдава системата, няма да бъдат обозначавани с техните имена, а ще получават само персонални идентификационни кодове и ще бъдат именувани „обекти на наблюдение“.

Осъществяване на мащабен фейсконтрол

Паралелно с внедряването на суперкомпютрите се очаква и сериозно увеличаване на визуално контролираната територия на страните, чието население те ще следят.

Безбройни нови явни и скрити камери и микрофони ще дебнат за всяка крачка на гражданите в контролираните от суперкомпютрите страни.

Специални разпознавателни софтуери за лицево и гласово разпознаване ще следят за всеки наш разговор и действие!

Софтуерът ще може дори да разпознава емоциите на индивида и неговите текущи жизнени показатели.

Първи от фейскотрола ще се възползват банките и големите търговски молове!

Още с влизането в офиса на банката или фоайето на съответен мол софтуерът ще извършва лицево разпознаване на посетителя.

Системата на секундата ще прецени неговото настроение и дори наличните кешови и електронни пари, които той носи в себе си.

На следващо място – системата за фейсконтрол ще сфери веднага данните с предишни посещения на следеното лице, за да изведе неговия потребителски модел, който ще подава към гишетата на банката или към съответните търговски обекти, в които се отбива гостът.

Това ще позволи на банковите служители и търговците в моловете много по-прецизно да изграждат своята стратегия на отношение и продажби към своите клиенти!

Всички данни за банковите операции и покупките на съответните лица системата надлежно ще съхранява в техните електронни досиета.

Това ще бъде основа за премахването на паричните знаци и тоталното господство на електронната валута за електронни разплащания, а това на практика означава пълен контрол върху доходите и покупките на населението!

Имплантиране на чипове и тотален контрол над населението

Последната крачка в установяването на суперкомпютрите ще бъде свързана с установяването на тотален контрол върху живота на населението, посредством проследяване на имплантирани чипове във всеки човек!

Чипизацията на хората ще даде уникална възможност за установяване на пълен контрол върху тях и начина им на живот!

Суперкомпютрите вече ще регулират всичко в света на хората  – от момента на тяхното раждане – до момента на тяхната смърт, дори стават пълни господари на продължителността на живота им.

Суперкомпютрите влизат вече в ролята на известния „Биг брадър“, който контролира всичко в живота на индивида!

По зададени модели на поведение те ще следят за всяко „антисоциално“ поведение на човека и ще го санкционират веднага!

Най-леките наказания могат да бъдат незабавни имуществени санкции!

Изказал си собствено мнение или се противопоставящ на Новия световен ред – няма проблем – суперкомпъютърът на момента те лишава от всичките ти електронни пари и те чекира като неблагонадежден за работодателите.

Вече не можеш да си купиш дори обикновен хляб, защото чипът ти е блокиран и не те допускат в магазина за хранителни стоки!

Болен си, а не можеш да си купиш лекарства, защото системата не ти позволява!

Искаш да комуникираш с познати, но системата те изолира – неблагонадежден си!

Направил си по-тежко провинение срещу системата – няма проблем – суперкомпютърът директно въздейства с чипа върху нервната ти система и тихомълком те разболява или убива.

А може преди това да послужиш за назидание на цялото общество, като умираш пред погледа на околните в жестоки мъки и стимулирана до крайност за болка нервна система!

Нуждата от затвори вече отпада, системата просто те изолира отвсякъде и с теб е свършено!

Никой няма да ти помогне, защото го очаква същото!!!

Новите суперкомпютри не идват, за да ни помагат, идват за да ни поробят!

Реално европейските суперкомпютри ще бъдат разположени регионално, така че да обслужват контрола на населението в съответен регион, съставен от контролирани от САЩ и съюзници държави.

България, където ще бъде поставен един от осемте суперкомпютъра, например, е идеален център за осъществяване на контрол върху всички държави от Балканите и дори Турция.

Суперкомпютрите ще бъдат истинско оръжие срещу хората – те ще контролират всеки аспект от техния живот и ще моделират такъв модел на поведение в тях, който е сравним с този на телета в обора.

Така ще се реализира финалната крачка за разделяне на населението на планетата на господстваща и робска класа, на която е отредено мястото на обслужващ персонал и добитък за безогледна експлоатация.

Възможен ли е наистина такъв сценарии с тези суперкомпютри?!

Ужасяващите конспиративни разкрития за новите европейски суперкомпютри втрещяват със своята бруталност и мрачна перспектива, която чертаят за обикновените хора!

Изглежда направо фантастично за нормален човек възможността целият му живот да бъде управляван и насочван от машина, но в контекста на последните големи скандали със следенето и търговията на лична информация от големи социални мрежи, като Facebook, фактите говорят, че явно не всичко е фантазия в подобни предположения.

Особено съмнително изглежда обстоятелството, че ЕС ще създаде направо 8 броя от тези суперкомпютри!

На практика по света има много суперкомпютри, само в САЩ са близо 120, но с такива показатели, каквито ще бъдат новите суперкомпютри на ЕС могат да се похвалят аналози само в няколко световни сили по света!

С други думи казано – големите сили имат по 2-3 такива суперкомпютъра, а ЕС ще гради цели 8 и то регионално разпръснати – защо?!

Този модел на регионализация изглежда твърде подозрителен и сериозен довод за изказаните конспиративни твърдения по-горе!

Налице е също и още едно много сериозно прясно доказателство, че нещо сериозно се мъти с тези суперкомпютри!

Захранваният с военни технологии измислен американски технологичен гуру Илон Мъск обяви само преди седмица, че стартира нов стартъп с наименованието „Neuralink“, който ще позволи да управляваме компютри с мисълта си, посредством имплантиран чип в мозъка!

Твърде странно нали?!

Нещата просто се нареждат едно след друго – първо, ЕС решава да прави най-модерна мрежа от свръхкомпютри, а след това излиза, че фронтменът на американската технологична олигархия разполага с технологии за чипизация и мозъчен контрол на хора!?

Но това не е всичко, абсолютно синхронизирано с изявленията на Мъск, американското правителство обяви новина в средата на август, че създава уникален нов суперкомтюр с наименование “El Capitan”.

Това ще бъде най-мощният в света суперкомпютър, който видите ли ще управлява ядрения арсенал на щатите!?

Изграждането на този свръхкомпютър идва на фона на обстоятелството, че САЩ вече разполага с такъв суперкомпютър Sierra, който и в момента е един от най-бързите в света.

За какво ѝ е  на страната да бърза с нова такава система, след като в момента реално все още е лидер в тази сфера, макар че китайци, индийци и руснаци вече сериозно се опитват да развиват собствени свръхмощни компютърни системи ефективно?!

Твърде странни са тези съвпадения, което наблюдаваме в последните два месеца?!

Както и да погледнем на твърденията на международните конспиратолози – настоящите събития твърде много отговарят на модела на изграждането на централизирана в САЩ суперкомпютърна система, която ще се стреми да контролира всеки аспект от живота на хората в контролираните от Америка световни региони!

По-интересният въпрос обаче е защо точно сега и защо е това бързане?!

Изведнъж две от най-големите икономически супер сили (САЩ и ЕС) решиха едновременно да градят суперкомпютри, а един от най-символичните американски предприемачи и иноватори в движение реши да прави чипизираща технология?!

Може би глобалната прозападна олигархия се страхува от нещо и взима спешни мерки да задържи в свой контрол подвластните ѝ държави, преди някоя от другите големи суперсили – Китай и Русия – да реши да сложи край на това господство!

При всякакво положение, изнесените по-горе конспиративни теории обаче остават едно неприятно чувство в обикновените хора!

Подобно третиране на човека вече излиза извън всякакви норми за хуманност! Последното, от което имаме нужда, е глобален „Биг брадър“!

На хората започва да им писка от Новия световен ред, в който им е отредено място на пълнеж, и това недоволство постепенно ще расте във все по-яростно противопоставяне на глобализацията в този вид, но това няма да мине без тежки социални и икономически катаклизми, за които вече трябва сериозно да се подготвяме!