Теория на Захванатата реалност – алтернативната история на Човечеството!

Теорията на Захванатата реалност – един съвсем различен поглед към историята и битието на човека!

Дойде време да синтезирам онази алтернативна история на Човечеството, която ни предоставят днес различни известни международни изследователи с голям авторитет на инсайдери и конспиратолози.

Хубаво е преди да прочетете тази статия да се запознаете подробно с въвеждащите статии за Теорията на Захваната реалност, които може да намерите на едно място тук.

Това, което ще изложа в следващите редове, може да не с хареса на хора с по-слаби нерви – не е необходимо да приемате това, което Ви предлагам като нова алтернативна история на Човечеството – предлагам единствено твърденията на световния елит от конспиратолози и мои допълнителни тези по темата.

Така синтезирана и завършена – Теорията за Захванатата реалност се представя за първи път на българските читатели от мен!

Следвайте логиката на изложението и много неща, които иначе сами усещате и разбирате, но не можете да си обясните, сега сами ще намерят своето разумно обяснение!

Много преди хората планетата Земя е имала съвсем други стопани!

Хората оригинално не произлизат от Земята!

Твърденията на Дарвин, че произлизаме от маймуните са само частично верни – ние сме генетично създадени от тях или паралелно развивани като разумен хуманоид, населен изкуствено на тази планета.

Преди нас господари на планетата са били представители на раса, която конспиратолозите наричат „Драко“!

Това е змейоподобна раса, която очевидно се е развивала доста добре на цялата територия на планетата.

В Китай „Драко“ са известни като дракони, в Европа – като дракони при западноевропейските народи и змейове при източните славянските народи, древните шумери са ги наричали „Анунаки“, а древните инки – „Пернати змии“.

При древните индийци те са познати под името „Наги“. За хора-змии говорят също още много различни други древни народи. Извън Европа, навсякъде са считани за Богове и почитани като такива!

Днес официално от времената на „Драко“ познаваме само останките на скелети на огромни динозаври, които се намират по всички краища на планетата.

Те са били толкова големи, защото по това време Земята е била много по-малка и с по-слаба гравитация, както и най-вероятно с различен състав на въздуха, при който е преобладавал водорода.

Това е една Теория за разрастващата се планета, на която ще обърна внимание в някоя следваща статия.

Най-общо се счита, че Земята до момента е нараствала няколко пъти, затова има и отделни континенти, които някога са били всъщност един голям и единствен континент – Пангея.

Големите динозаври обаче не са били господари на планетата – те са също най-вероятно обект на сериозен генетичен експеримент, като съществуват мнения, че техният кръвожаден дизайн не е случаен – те са използвани като живи оръжия в борбата на разумната змийска раса „Драко“ с други извънземни раси, възможно е дори с праисторически хора.

Расата „Драко“ на практика е разумен змиевиден тип раса, чийто представители обаче са сравнително по-малки на размери и много по-умни от огромните динозаври!

Представители на расата Драко
Представители на расата „Драко“

Реално не знаем какво е било преди динозаврите – преди тях не са открити останки на други толкова сложно развити живи същества.

Интересно е обаче, че съществува теория за това, че в един определен етап от съществуването на динозаврите се появяват и хуманоидни същества, с които те очевидно си оспорват господството за планетата.

Налице са изключително интересните артефакти, като камъните Ика, открити в Перу, на които са издълбани рисунки на хора и динозаври. В много от тях дори динозаврите изглеждат опитомени от хората – те ги яздят, летят с тях, а с някои от тях водят битки или ги ловуват.

Налице са и интересни геоложки открития, при които до следите на динозаври са намирани следи от стъпала на човекоподобни хуманоиди, тъй че историята, която ни предлагат днес изглежда е доста по-различна.

Създателите на Човечеството идват от други звезди!

Земята, като планета, очевидно привлича вниманието и на други колонизатори. Една от тях е очевидно изключително развита галактическа раса, която води и без проблеми печели война с расата „Драко“.

Напълно възможно обаче е тази друга извънземна раса, за която споменавам и в предни мои статии, да е реално и първия господар на планетата – този, който е създал всяко едно живо същество на нея и сменя цивилизациите по свое усмотрение!

Съществува тезата, че именно това е цивилизацията на т.нар. „демони“ или „инферно“ същества, които се наричат още и „архонти“. Те са всъщност основния господар на Захваната реалност, в която живеем.

Те командват не само нас, но и още няколко раси, сред които са расата на драконите, насекомоподобни раси и разновидности на т.нар. „сиви“ извънземни – всички те изпълняват по-един или друг начин плана на инферно съществата!

Напълно възможно е расата на „Драко“ да е осъзнала в един момент от своето историческо развитие, че има работа с изключително опасен противник, който е решил да приключи с експеримента „динозавър“.

Налице са предположения, че в борбата между „Драко“ и другата извънземна раса – разумните змейове губят войната и това слага начало на нова епоха на Заселване на земята, а именно с нови хуманоидни същества.

За тази цел расата-победител в схватката с „Драко“ буквално тераформира планетата, като заличава всички динозаври от лицето на Земята, за да даде път на новите раси.

Счита се, че до момента има пет раси, след расата на „Драко“. Първата от тях е била от ангелоподобни хора. Втората раса е била призрачна раса. За тези две раси няма реално никакви свидетелства, но за следващите две до нашата раса има писмени извори и легенди.

Третата реса е тази на лемурийците. Те вече имат изявен хуманоиден облик. Първоначално са били с четири ръце, после стават двуръки.

Лемурийците са наследени от расата на атлантите и хиперборейците.

Последната пета раса сме ние – расата на арийците!

Ние обаче се оказваме най-деградиралата като способности и умения хуманоидна раса – всички раси преди нас до една ни превъзхождат значително, в т.ч. и расата „Драко“, която има също своето важно участие в света, който познаваме днес.

Всяка една от предните раси е била затрита до крак!

Истинските Господари на планетата не позволяват на нито една от тези раси да стане звездна раса, освен на расата „Драко“, която очевидно е натоварена и с допълнителна мисия.

Единствено за древните атланти съществува теория, че някои от тях успяват по генетичен път да се превърнат в хора-риби (русалки), с което преживяват планетарния катаклизъм, който слага край на тяхната цивилизация, и който днес познаваме в рамките на теорията за „Великия потоп“.

Изчезва ли наистина расата „Драко“?!

Расата „Драко“ очевидно губи войната с друга могъща галактическа цивилизация или е принудена да отстъпи планетата на нейните изначални Господари, но тя не изчезва, а напротив – преструктурира се и се инфилтрира в съвременната човешка раса!

Налице са вече сериозни археологически открития на огромни подземни градове, в които очевидно е оцеляла именно цивлизацията „Драко“, криейки се от своите врагове и катаклизмите, които те предизвикват на Земята, за да елиминират динозаврите.

Такива уникални обекти са: подземният град Деринкую в Кападокия, Турция, поздемният град под Малта, Парижките катакомби, подземието на Москва и на много други места, в т.ч. и в България.

Открити са огромни тунели под земната повърхност на цялата планета, които са очевидно изградени от разумни същества преди хиляди години и в тях спокойно може да се предвижва влак или военна техника.

Една част от расата „Драко“ слиза под земята и там оцелява и се реорганизира, като започва да провежда генетични експерименти с хора!

Едни от най-популярните приказки и легенди – не само у нас, но и в други страни – са тези за откраднатите девици от дракони и змейове.

В някои от приказките змейовете се омилостивят с девици, които изяждат, в други – те ги взимат за невести!

Истината е, че змейовата раса на практика стартира генетични експерименти за създаване на хибридни човешки същества, които да носят тяхната душа, но да изглеждат като хора.

Именно за това им трябват девици, за да не бъде компроментиран генетичния експеримент, тъй като отдавна е известно, че детеродните органи на жената имат памет за нейните сексуални партньори и тя променя гена на нейните деца.

Драконите създават човешки хибриди!

Генетичните опити на „Драко“ са успешни и те създават човешки хибриди със синя кръв, които започват да инфилтрират постепенно в човешките общества!

Именно тези хора са днешните аристократични родове, които командват нашето битие – аристократите със синя кръв!

Синята кръв съвсем не е метафора – съществуват писмени сведения, че хора със синя кръв са съществували още през Средновековието.

Налице са и изследвания на руски лекар от началото на 20 век, който открива, че има хора, чиято кръв при определени обстоятелства посинява.

„Драко“ не са единствените, които се насочват към „подобряване“ на гена на хората. Факт е, че и други междузвездни раси правят вмешателство в гена ни, затова днес има и няколко различни човешки раси.

За подобен генетичен експеримент пише и Библията, която говори за гиганти от небето, които се смесват с местните, за да родят т.нар. „нефилими“ или полубогове, които наследяват много по-различна генетика от обикновените хора и имат много по-развити качества и умения.

Подобни сведения получаваме и от Древногръцкия епос – там любовните истории между богове и простосмъртни са безчет и от тях се раждат съответно и безбройни герои с уникални сили, като Херакъл, Тезей и много други.

В шумерските, древните египетски, китайски и индийски епоси са налице също много такива истории, които говорят, че генофондът на човечеството е дооформян и от други чужди за нас раси.

Расата „Драко“ постепенно овладява властта над човешката раса!

Безспорно за нас най-важна обаче е драконовата раса. Постепенно тя налага своите хибридни поколения в управлението на всяка една отделна човешка цивилизация по света!

И до днес всички монарси, които сядат на трона, го приемат като наложени от Бога, т.е. те приемат властта като дадена им по право от техните господари и предци по кръвна линия.

Овладяването на властта над хората от „Драко“ е един продължителен акт, чиято основна цел е пълно световно господство над човешкия вид, прикрито зад Нов световен ред, в който поколенията на змиевидната раса ще командват човешкия род, а на него му е отредено ролята на роб и безприкословен изпълнител на волята на неговия господар!

„Драко“ си искат обратно планетата и подпомагани от други извънземни цивилизации – те са на път да го направят.

С помощта на тайни общества, които съществуват през цялата известна история на Човечеството – те са овладели всички ефективни механизми за контрол на човешката популация.

„Драко“ са значително по-развити от нас интелектуално и технологично – ние не можем да им се противопоставим по никакъв начин!

Те нямат силни човешки емоции и чувства, като хората. Изключително свирепи са и убиват без милост.

Те не чувстват и не страдат, нямат милост и дори се опияняват от страданията на жертвите си! За някои от тях се говори, че са канибали!

„Драко“ обаче не е основната раса, която експлоатира хората!

Някои от Вас на този етап от разкрития може да се запита: „А какво стана с тези, които ни създадоха?!

Това е един много правилен въпрос! Какво наистина стана с Боговете, които създадоха Човека и му обещаха Рая?!

През годините много от хората рано или късно стигат до въпроса: „Защо Бог подлага на такива страдания хората, нима един добър и грижовен Баща на хората може да позволи целият терор и унижение, на които са подложени човешките същества на тази Земя?!

Религиите учат, че Бог ни изпитва със страдания, но истината е съвсем друга – добър Бог няма!

Нашият създател не ни мисли доброто – Той не ни е създал с идеята да добруваме, а напротив – иска да страдаме и да се страхуваме, защото той от това се храни – от болката и страданието на хората!

Нашият свят е създаден от Сатаната!

Звучи налудничево, но това е вече водеща теза на международния елит от конспиратолози, които открито говорят за инферно раса, чийто представители са нематериални (плазмоиди) и паратизират на човешката раса, а и не само на нея.

Нещо повече – това съвсем не е идея на нашето съвремие – познайте, кой първи в България повдига такава теза още през 9-10 век?!

Това правят българските богомили! Именно те издигат тезата, че Сатаната е този, който е създал нашия свят!

Сега вече не трябва да Ви е чудно защо българската ерес е била брутално ликвидирана в Средновековна Европа и десетки хиляди богомили и катари са били избити до крак от „милосърдната“ Католическа църква!

Мое проучване на исторически изследвания за богомилите на други автори обаче установи, че те съвсем не са първите, които разкриват тази истина пред света.

Техните вярвания са взаимствани от манихейството, чийто създател е пророкът Мани (214–276 г.), който е роден в град Мардин в Месопотамия.

Но и той не е оригиналният източник на тази идея!

Мани е бил силно повлиян от зороастризъма. Това религиозно течение се оформя около фигурата на основоположника на Завета – легендарният юдейски родоначалник Авраам.

Самият Авраам в своето духовно развитие следва пътя на науката за постигането и разкритието на единната сила, стояща зад множество различни сили, чието въздействие върху себе си усеща човек, който той нарекъл „Кабала“!

Връзката е просто поразителна – всичко тръгва именно от учението Кабала!

Нещата в исторически план се навързват едно по-едно, сякаш невидима ръка контролира повдигането на було, което е ослепявало хилядолетия наред Човечеството за неговата истинска съдба!

Самото определение за Кабала, дадено по-горе, звучи съвсем на място за силите, които командват света, в който живеем!

Кабала е именно днешната религия на глобалния елит, който контролира Земята!

Днес всички алтернативни изследователи сочат именно Кабала като идейната основа за установяване на контрол и власт върху човешката популация от сили, които нямат нищо общо с нашата раса!

Всички водещи тайни общества и свързаните с тях бизнес и политици са именно част от учението Кабала, което държи всички конци в ръцете и като умел кукловод управлява Човечеството.

Когато говорим за Кабала, трябва да имаме предвид не просто учение, а цяла структура от представители или наследници на извънземни раси, които са обвързани помежду си в преследването на една основна цел – установяването на контрол и експлоатация на човешката раса!

Какви са извънземните интереси на отделните експлоататори на хората?!

Според много от конспиратолозите, Инферно съществата, които имат нематериална демонична форма, се нуждаят отчаяно от енергията на чувствата, които изпитват хората.

Хората наистина са уникални същества в само едно отношение – способни са да изпитват много силни чувства! Те генетично са създадени така, за да бъдат енергиен източник за нуждите на своите Господори!

Много от другите галактически раси с почуда гледат на тези способности на човешката раса, тъй като те са емоционално осакатени и твърде рационални в своето поведение.

Човекът е създаден за да страда!

Това не е мое твърдение, а на самия Зигмунд Фройд. Не е ясно как стига до него – дали в своите изследвания или от тайните организации, в които участва, но едно е вярно – той е напълно прав!

Хората са моделирани да страдат усърдно и по много, защото именно нашите създатели са същества, които неистово желаят до вкусят негативната енергия от нашия страх и страдание, гняв и омраза!

Нещо повече дори, ако хората не изпитват страдание – те не могат да живеят нормално, затова в развити и добре уредени за живот страни, като Швейцария например, има висок процент на самоубийствата!

Въобще хората са идеален добитък за експлоатация, защото са програмирани да търпят страдания и да се страхуват от наказания!

Конспиратолозите, чийто идеи споделям в тази статия, до един говорят за потребност на инферно от нисковибрационната енергия, отделена от страданието на човека.

В случая, според тях, става въпрос за същества, които имат нужда от нея, за да съществуват в нашата реалност.

Те идват нощно време, ползват лоши сънища, за да всяват страх на подсъзнателно ниво по време на сън, за да черпят негативна енергия.

Организират войни, стимулират насилие и омраза в съзнанието на хората, черпят енергия дори от спортната им злоба, но затова ще говоря в отделни статии.

Много дълго размишлявах върху въпроса: „Защо му е на едно очевидно уникално развито галактическо същество подобна негативна енергия?!“.

Такава развита галактическа раса би трябвало отдавна да си е решила всякакви енергийни проблеми! Защо ѝ е да използва хората като батерии?!

Между другото – тази теза е застъпена и във филма „Матрицата“, където хората са превърнати в източник на електроенергия от изкуствен интелект, който сами са създали.

Тук има обаче един важен момент – инферно съществата, които паратизират върху нас, разчитат единствено и само на негативна енергия, която генерират хората, а не на позитивна такава!

Очевидно е, че те са силно зависими от нея, а не от другите чувства на хората!

Това заключение, което правя, ме навежда на мисълта, че инферно съществата, които седят зад Захваната реалност, всъщност не идват, за да черпят енергия, а да задоволяват свои долни страсти – точно както наркоманите търсят наркотика, тези същества идват да изпитат това, което не могат в своето безтелесно тяло.

Това е духовна наркомания от най-лош вид! Да усещаш страха, злобата, омразата и гнева на друго същество може да те накара да се чувстваш велик властелин – едва ли не господар на Вселената!

Не е случайно, че тези същества се обявяват за Богове на хората – така те демонстрират своята власт и превъзходство над тях!

Никое добронамерено разумно създание не би се обявило за Бог на по-слаборазвита цивилизация, защото ще бъде наясно, че това е форма на контрол!

Ето защо няма добър Бог – не се заблуждавайте – тези, които се обявяват за Богове искат само душата Ви!

Инферно не е раса, която не може да си достави енергия – това е космически паразит, който е загубил своето нормално съзнание някъде по пътя на своето еволюционно развитие!

Раса, която е достигнала предела на своето разумно развитие и сега упада от невъзможността да изпитва удовлетворение от живота, който води!

Тя търси подходящи планети – една по една в различни части на галактиката, за да създава ферми, като Земята, в които да контролира популацията на същества, които използва за своите наркомански цели.

Навсякъде, където стъпи, винаги следва едно и също – заробване на раси, генетични извращения, извращения срещу самата природа на матрицата, в която живеем.

За расата „Драко“ контролът над хората е следствие от тяхното желание да си върнат обратно Земята.

Тук е моментът да вметна едно много интересно твърдение на българския пророк Петър Дънов, което срещнах в негови книги, а именно, че има същества, които желаят да си върнат планетата обратно.

Именно тези същества са „Драко“, които в момента действат в сянка и командват световния елит в сътрудничество с инферно съществата и някои други извънземни раси, но за тях ще пиша отделно по-натам.

Как се осъществява контролът върху човешката раса?!

Конспиратолозите, чийто теории обобщавам, споделят твърдението, че именно инферно расата е тази, която контролира целия плот по захвата на човешката раса и контролира расата на „Драко“, както и помагащите ѝ други раси на насекомоподобни и разновидност на т.нар. „сиви“ извънземни.

Тази теза е напълно възможна, предвид че в последните години излизат интересни изследвания и твърдения, че при регресивни хипнози на хора се установява, че те виждат свои предишни животи, но не като хора, а имено като змейове или други извънземни раси.

Това пасва и с твърдението, че именно инферно контролират не само живота на хората на Земята, но и тяхното прераждане, т.е. с помощта на манипулации, за които също ще говоря по-натам, те контролират и реалността на безсмъртните души на хората и другите завладени от тях раси.

За да добиват своята негативна енергия инферно имат нужда от раси-потисници, каквато роля играят именно „Драко“ и другите извънземни, които упражняват терор над човешката раса.

Така тези същества умело разиграват театър, в който заробват задълго огромно количество души, които просто преразпределят от раса на раса и от планета на планета, за да ги експлоатират отново и отново!

Обобщено, механизмите на контрол, които се налагат на човешката раса днес, са най-вече следните:

 • заробване на душата и контрол върху прераждането;
 • използване на фалшиви религии за формиране на вярванията на хората;
 • използването на болести, войни, глад и други форми за управление на човешката популация;
 • властови контрол върху всички политически, социални и културни лостове и институции, формиращи човешките общества;
 • финансово-икономическо заробване на хората;
 • психологическо въздействие и майндконтрол;
 • ограничаване на техническата еволюция на хората и т.н.

На всеки вид механизъм за контрол ще обърна специално внимание в следващата поредица от статии, които ще пиша за Захванатата реалност, в която живеем.

Има ли спасение от Захванатата реалност, в която живеем?!

Има! Колкото и да са могъщи – инферно съществата и техните сателитни раси не са желани повече в нашата Галактика!

Води се безмилостна война за прогонване на нашествениците от Земята и освобождаването на човешката раса от гнета на извънземната робия!

Водещи конспиратолози и инсайдери говорят за наличието на т.нар. „Алианц“ – съглашение между земни правителства и извънземни раси, които са твърдо решени да сложат край на господството на инферно-паразитите.

Борбата се намира на финална фаза!

В момента инферно съществата и подчинените им раси контролират вътрешността на планетата и изнудват с контролиран взрив планетата, ако продължи инвазията срещу тях от страна на Алианца.

Конспиратолозите твърдят, а вече и някои учени астронавти го казват с половин уста, че се забелязва огромно струпване на извънземни армади от космически кораби около Сатурн и в срещуположната нему страна зад Слънцето.

Сатурн е именно базата на инферно и техните сподвижници, а другата армада зад Слънцето е на Алианца – чакаща само сигнал за финална атака!

Много от инсайдерите и конспиратолозите в момента говорят за решаване на проблема на Земята. За съжаление съпротивата на инферно и съратници няма да мине без сериозни катаклизми на планетата.

В момента те правят всичко възможно, за да задържат Земята, защото вече са прогонени от доста други звездни системи. Те обаче са обречени да загубят и това ги кара да бързат много.

Затова в последните години наблюдаваме тотална ескалация на насилието и изправяне на Света пред нова Световна война!

Инферно, ако не спечели войната, ще направи всичко възможно да съкрати максимално човешката популация, за да задигне и отвлече на незнайно нова дестинация възможно повече души, както и да изцеди докрай каквото може от негативната енергия на хората.

Някои руски изследователи цитират думи на пророчицата Ванга, че краят на страданието на хората ще бъде сложен с подписването на окончателен мирен договор!

В по-стари езотерични извори се говори за 1000 годишно примирие, което ще позволи на Човечеството да се развие по нов път, без подтисничеството и намесата на чужди извънземни цивилизации!

Не се чудете на това, което виждате днес, както и на негативните чувства и тревоги, които Ви тормозят ежедневно!

Днес хората живеят изключително трудно и надали има някой, който да не се запитва защо живеем в такъв свят!?

Това не е пътят, който Човечеството си е избрал, това е пътят, който му налага Кабала и извънземните Господари, които паратизират върху страданията и падението на Човека.

Мислите си, че животът, който водите може да бъде по-добър!? Може, но не и докато нашата реалност се управлява от същества, които ни мразят откровено или имат отношение към нас, като към добитък!

Реалността, в която живеем, е една голяма илюзия, в която действат такива правила и механизми на контрол, които никога няма да Ви позволят да бъдете добър човек и да изпитвате радост от живота, който водите!

В следващите мои статии ще разясня по-подробно как се контролира живота на хората, за да можете да получите по-ясна представа защо живеем в такъв свят, в който малко общество от властващи контролира на практика цялата човешка популация и прави каквото си поиска.

Оттук-нататък хората трябва да се грижат повече за собствената си душа, защото в едно нещо религиите са прави – става въпрос за жестока борба за контрол над човешките души!

Колко души ще отмъкне Звярът и колко ще успее да спаси Алианцът зависи и до голяма степен от самите хора – тези, които потърсят вътрешна сила да устоят на инферно идеологията – със сигурно ще имат по-голям шанс да се откъснат от душевното заробване.

Конспиратолози и инсайдери, които разкриват Теорията за Захванатата реалност!

Дойде време да разкрия и голяма част от източниците, които ползвам, за да изградя Теорията за Захваната реалност, в която живеем. Ще видите интересни имена на официални лица и обикновени хора.

Но ето и списъкът с личности, които разкриват една или друга страна на Теорията за Захваната реалност и извънземното присъствие на Земята, за което говоря:

 • Дейвид Айк – водещ международен конспиратолог с изключителен принос за Теорията за Захваната реалност;
 • Дейвид Уилкок – водещ международен конспиратолог с изключителен принос за Теорията за Захваната реалност;
 • Генади Уейк – създател на поредицата „Пробуждане“;
 • Пол Хелиър – бивш министър на отбраната в Канада;
 • Адмирал Владимир Чернавин – главнокомандващ Военноморските сили на СССР;
 • Адмирал Анатоли Комарицин;
 • Вице-адмирал Лев Матушкин;
 • Контра-адмирал Вячеслав Панансенко;
 • Контра-адмирал Юрий Бекетов;
 • Капитан Първи Ранг Игар Барклай;
 • Капитан Първи Ранг Алексей Коржев;
 • Генерал-полковник Николай Антошкин;
 • Генерал-полковник Леонид Ивашов;
 • Генерал-полковник Анатолий Ситньов;
 • Генерал-лейтенат – Алексей Савин;
 • Генерал-лейтенат – Николай Рогозенко;
 • Заместник-председател на КГБ на СССР – Генерал-майор Николай Шам;
 • Генерал-майор от ФСБ – Василий Еременко;
 • Подполковник от ФСБ – Владимир Зоркин;
 • Полковници: Павел Свиридов, Александър Пласкин, Виталий Правидцев, Вадим Олейников, Марина Попович, Лев Вяткин, Александър Копейкин, Владимир Литвин, Иван Шарин, Чарлз Браун, Роберт Салас;
 • Космонавти: Повел Попович, Владимир Коваленок, Георги Гречко, Баз Олдрин, Едгар Митчел, Скот Карпентър, Гордон Купър;
 • Бивши сътрудница на НАСА: Кен Джонстън, Фарух Ел-Баз, Карл Волф;
 • Аерокосмически инженери: Валерий Бордаков, Уйлям Томпкинс, Бойд Бушман, Дон Филипс;
 • Астрофизици: Клод Поер, Кирил Бутусов, Джон Бранденбург, Югуст Меесен;
 • Участници в тайни космически програми: Кори Гуд, Ранди Крамер, Лора Айзенхауер (внучка на американския президент Айзенхауер), Ендрю Де Базиага, Тони Родригес.

И това са само една малка част от хората, които публично говорят за извънземно присъствие и намеса на извънземни в развитието на човешката цивилизация.

На десетки инсайдери в тайни програми, институции и общества, които подпомагат конспиратолози като Дейвид Айк и Дейвид Уилкок, дори не знаем имената – те излагат ежедневно живота си и този на своите близки, за да осветяват хората за гнусните конспирации и извращения, които Кабала днес им налага!

Можем само да поднесем своите благодарности на тези хора – те дават надежда, че съществува шанс истината за скритата история и настояще на хората да продължи да излиза наяве!