Ужасяващо разкритие – 5G безжичната технология ни убива!

Експеримент с 5G безжична технология в Холандия убива над 300 птици!

Ужасяващата случка със смъртта на 339 преброени мъртви птици се случва в предградията на Хага, Холандия през Октомври 2018 г.

Нещастната смърт на птиците съвпада с локално тестване на нова 5G мобилна мрежа.

Свидетелствата на хората, станали свидетели на събитието са ужасяващи. Те стават очевидци как птиците падат директно от небето на земята и умират за секунди.

Патиците в местен парк неадекватно си топели главите във водата, сякаш нещо ги изгаря. Тези от тях, които не могли да излетят веднага и да се отдалечат – измират, както си плуват.

Умряла по време на тестването на 5G мрежата в Хага
птица, снимана от свидетел на ужасното събитие

Холандските регулаторни органи спират веднага тестването на новата 5G мрежа и забраняват по-нататъшни действия по нейното внедряване в страната до изясняване на нейната безопасност.

5G безжичната технология – нов прогресивен етап от развитието на мобилните комуникации или скрито оръжие на елита за справяне с пренаселването на планетата!?

За повечето читатели едва ли е новина, че мобилните телефони имат силно излъчване и могат да навредят на здравето на хората при продължителна употреба.

Това, което не знаят е, че честотите, които се ползват са близки до тези, с които работят микровълновите печки – дефакто Вашият телефон Ви опича мозъка, докато си говорите!

Съществува конспиративна теория, в която се твърди, че именно честотите на новата 5G безжична мрежа се използват от американските военни за създаване на оръжие за дистанционно вълново въздействие върху живата бойна сила на противника.

С помощта на фокусирани и насочени силни електромагнитни вълни оръжието може да постигне силен психологически и физиологически дискомфорт за човека, да го изведе от строя и дори до го убие.

Ако това твърдение е вярно, то пренасянето на военни технологии за убиване в 5G безжичния стандарт за мобилен пренос на данни означава, че се създава оръжие за глобално убийство на хора.

Случаят в Хага е само инцидент, който просто поразява с възможностите на новата 5G технология да убива дистанционно.

Представяте ли си как с едно натискане на бутон падат милиони хора мъртви на земята?! Е, ако не Ви се вярва – това вече не е научна фантастика, а съвсем реална техническа възможност!

Очевидно е, че световният елит е решил да вземе вече крайни мерки срещу хората. Ние сме излишни за тях, толкова сме много, че само им се мотаме в краката и се чудат какво да правят с нас!

5G безжичната мрежа – тихият убиец!

5G безжичният стандарт ще бъде много по-близо до Вашия дом, отколкото предполагате!

Отсега той е проектиран така, че за да предложи по-висок капацитет на преноса на данни, кулите за неговото разпространение трябва да са възможно по-близо до домовете и офисите.

Отделно, той е гласен и за стандарт на SMART устройствата и мрежите, които ще управляват утре Вашия дом! Ще бъде навсякъде около нас, а ние не знаем колко вреден може да бъде той за нашето здраве!

Дори и мрежата да бъде настроена на честоти, които не могат веднага да убият човека – то, ако той е изложен на продължително облъчване го чакат сериозни здравословни проблеми и дори тежки ракови заболявания.

5G безжичните мрежи са идеалния „тих убиец“ за населението. Те не вдигат шум, техните излъчвания са невидими, ефектите им върху здравето на човека са бавни, но сигурни.

Идеални са за масово изтребление на компактни маси от население без военна интервенция.

Нещо повече дори, с интегрирането на 5G безжичните технологиите в дома на хората те могат да бъдат използвани вече и целенасочено за причиняване на смърт на конкретно лице!

Достатъчно е една команда за засилване на електромагнитното лъчение от локалната кула на 5G мобилната мрежа и с Вас е свършено!

Въвеждането на новите 5G мобилни мрежи повдига много етични въпроси!

След случая в Хага със стотиците измрели птици, не можем повече да бъдем спокойни за сигурността на модерните безжични мобилни технологии!

Действително потребността от нарастване на капацитета на съществуващите мобилни мрежи от 3-то и 4-то поколение (3G и 4G) непрекъснато нараства, но правилен ли е пътят на избор на 5G безжична технология, която има способност да убива?!

Кой може да гарантира за безопасността на бъдещата 5G мобилна технология. Защо случаи, като този в Хага, не се отразяват широко в публичното пространство?!

Освен независими онлайн медии, които се позволяват да мислят по въпроса, големите в медийния бизнес просто подминават с по едно съобщение подобни инциденти!

Сблъскването с новина, като тази, остава много лоши чувства в човека – ние трябва сериозно да обмислим вече негативите, които носят новите технологии за нашия живот и здраве.

По-лошото чувство обаче е предизвикано от това, че някои иска нарочно да ти навреди с тяхна помощ!

Да използваш технология за индивидуална и масова смърт е нехуманен и отвратителен акт, но очевидно глобалният елит иска именно това за нас.

Време е хубаво да си помислим по въпроса!