Улични чистачи богатеят от „Лайнян патрул“ в Сан Франциско!

Невероятно, но факт – Сан Франциско е най-осрания град в света!

Един от най-известните градове по западното тихоокеанско крайбрежие на САЩ е именно Сан Франциско, който е окръжен град в щата Калифорния.

Градът е важен финансов, културен, транспортен и туристически център, но сега се оказва, че е и най-осрания град в САЩ и света!

Статистическите данни, представени на фигурата по-долу, сочат ръста на оплаквания на граждани от регистрирани човешки фекалии на улиците в различни зони на града през последните години:

Официално регистрирани инциденти с човешки фекалии по улиците на Сан Франциско
Официално регистрирани инциденти с човешки фекалии по улиците на
Сан Франциско за периода 2011-2018 г.

Оказва се, че броят на фекалните изстъпления в града е нараства с безумна скорост, като през 2011 г. официално регистрираните такива оплаквания от граждани са едва 5 547, докато през 2018 г. говорим вече за цели 28 084 регистрирани сигнали в местната община.

На практика само за 8 години е налице ръст над 5 пъти на фекалните инциденти в града!

И това е само официалната статистика, представете си каква е реалната картина в този град с приблизителни размери на София!

В Сан Франциско се сере буквално навсякъде!

Мислите си, че само софийските песове осират навсякъде!

Дълбоко се лъжете, вижте какво правят бездомните граждани на Сан Франциско в долната карта, маркираща източниците на сигнали за човешки фекалии по улицата!

Карта на регистрираните инциденти с човешки фекалии по улиците на Сан Франциско за 2018 г.
Карта на регистрираните инциденти с човешки фекалии по улиците на Сан Франциско за 2018 г.

На практика няма място в този американски град, което да не е осрано!

Основният източник на човешките фекалии са 7 500 бездомни жители на града, които облекчават нуждите си където сварят по неговите улици!

Причината за „лайн проблема“ на Сан Франциско е обстоятелството, че цените на наемите в града са ударили тавана и много от по-бедните хора там не могат да си позволят да издържат собствено жилище, което ги праща автоматично на улицата.

Общината в Сан Франциско е безпомощна в борбата с човешките фекалии и създава „Лайнян патрул“ от високоплатени улични чистачи на фекалии!

Общината на Сан Франциско вече е вдигнала безпомощно ръце от „лайняния проблем“ на града!

То и да иска – няма как да се справи – 75 000 гладни бездомни граждани на града на три дена по веднъж да „тропнат“ – сами си представете за какво фекално бедствие става въпрос!

Но общинарите на Сан Франциско са калени администратори – взето е решение и веднага се сформира градски спецназ „Лайнян патрул“ с печени улични чистачи на фекалии.

Условията за работа в този патрул са просто фантастични, дори за средностатистически американски работници!

Данните сочат, че само един член на „Лайняния патрул“ печели годишно цели 71 760 щ.д. като основно работно заплащане, като към него добавя още 112 918 щ.д. като допълнителни придобивки, в т.ч.: медицински застраховки, пенсионни спестявания, социални разходи и други.

Общата сума, която може да прибере годишно един лайнян чистач в Сан Франциско може да достигне уникалните 185 000 щ.д. годишно!

Ето това е „Американска мечта“ – за шест години като фекален чистач по улиците на града ставаш достоен член на неговия милионерски клуб!

Е това е работа, е това е далавера!

Обратната страна на „Американската мечта“ и грозното лице на американския капитализъм смърдят по улиците на Сан Франциско!

Сан Франциско е известен като „града на милиардерите“ и е един от най-богатите градове в САЩ, а в същото време неговите улици са залети от човешки фекалии на хора, които просто не могат да си позволят свой дом.

Грозната истина зад „лайняния проблем“ на този американски град обаче олицетворява цялостното мислене на американската капиталистическа върхрушка!

Оказва се, че за общината на Сан Франциско е много по-евтино и лесно да даде десетски хиляди щатски долари за фекални улични чистачи, отколкото да прави политика за ограничаване на броя на бездомните хора по улиците на града!

Има някаква ирония в цялата работа с „лайн проблема“ на града, която много добре описва целия либерален капиталистически строй в Америка – газещи до ушите в лайна милионери!