Управляващите се огъват под натиска на протестите!

Протестиращите българи постигат успехи със своите протести!

След няколко дни на решителни протести в цялата страна, управляващите решиха, че могат да направят отстъпки!

На места в страната цената на масовия бензин А-95 падна под 2 лв. за литър!

Изведнъж се оказа, че може! Може да паднат цените на горивата, може да не се увеличава шоково парното и тока, би могло да се намалят и данъците за колите, а и застраховките за гражданска отговорност също!

„На България ѝ писна от мачо-патриоти!“

Горният протестен рефрен на майките с тежко болни деца демонстрира по неподправен и уникален начин как българските граждани днес гледат на управляващият ни политически елит!

На всеки парламентарни избори излизат едни и същи лица 20 г. подред и обещават на народа патриотизъм, благоденствие и просперитет!

Водещите политици в страната постоянно демонстрират мъжкарско поведение и нахаканост пред камерите, но в момента, в който дойде време да излезе някои пред протестиращите – гледаме само ресорни министри и експерти по телевизията!

Какви са тези български мачо-политици, където не могат да се преборят и за една българска кауза?!

За какво наистина са ни политици, които не могат да постигат нищо полезно за българската държава и за хората в нея! Години наред не са способни да променят нищо към хубаво в тази страна!

Време е да си внесем някои унгарски политик за държавник! Виктор Орбан едва ли ще иска да дойде, ама поне някой такъв като него е добре дошъл! Все ще е по-мачо от нашите управници и по-малко сервилен към чуждата дипломация!

Българинът няма за кого да гласува!

Много сме зле напоследък драги българи! Дори националистите в тази държава вече не стават! Дотам я докарахме, че няма алтернатива за политическа промяна – няма кого да изберем и да знаем, че ще свърши работа!

Над 2 млн. българи емигрираха от „добро“ държавно управление!  Тия дето останаха – не знаят на кой свят са! Някои, щото не си знаят парите, другите – щото нищо нямат

Докъде ще го докараме така – майките с тежко болни деца да „палят“ патриотизма по улиците!  Срам, голям срам за мъжете в България!

Протестите – лъч надежда за Родината!

И все пак – последните събития показват, че има и някаква малка светлина в тунела! Намериха се най-накрая и мъже в държавата да подкрепят националния протест против политиката на управляващите!

Всички в екипа на piramidi.info сме горди с безпрецедентната организация, масовост и настоятелност на протеста! Хубаво е да усещаме, че българите все още ги има!

„Съединението прави силата“ – заедно ще постигнем много!