Урсула Фон дер Лайен – новият „либерален кинжал“ на Евросъюза ще поведе Европа към дъното!

Урсула Фон дер Лайен е новия „либерален кинжал“, която ще довърши християнска Европа!

Още с избора си за председател на Европейската комисия Урсула Фон дер Лайен разкри основните насоки на Новия световен либерален ред за Европа.

На първо място, новата фрау начело на Европейската комисия заяви своята твърда решимост да превърне Европейския съюз в Съединени европейски щати, подобно на САЩ!

В една от нашите статии „Има ли конспирация зад БРЕКЗИТ – ето ви пет конспиративни теории за излизането на британците от Европейския съюз!“ вече повдигнахме завесата над идеята за създаване на Обединени европейски щати (ОЕЩ).

Целта на идеята за ОЕЩ е настоящият Европейски съюз да се превърне в една федеративна европейска държава, в която националните държави повече няма да имат свое национално законодателство, а само регионални федеративни органи за управление, но без законодателна власт.

Управлението на всички европейски държави ще бъде съсредоточено в настоящите органи на Европейския съюз или техни приемници, като на практика всички европейски щати (ексдържави) ще бъдат зависими от него в своята външна и вътрешна политика.

Естествено ОЕЩ идва със всички екстри на САЩ, в т.ч. джендърски стратегии, либерална социална система с възможно ниско покритие на социалните рискове, диктатура на капитала и господство на хомосексуалните активисти.

Не е случайно, че второто нещо, което декларира Урсула Фон дер Лайен за „светлото и сигурно“ бъдеще на Европейския съюз, е именно прокарването на джендърската Инстамбулска стратегия.

Повечето българи вече са наясно за съдържанието на тази стратегия, която в контекста на справедливата защита на жените от насилие се опитва да прокара джендърски идеи и отнемане на деца от родителите.

Но не много от тях са наясно каква беда е тази стратегия и как си патят вече развитите Европейски държави, като Норвегия например.

Откакто в Норвегия действа подобна стратегия за защита на децата са отнети над 20 000 малолетни и дори бебета от техните родители!

Норвежката служба за защита на децата (Barnevernet) действа с истински замах.

В прицела на нейните действия са естествено децата на социално слабите норвежки домакинства и тези на имигрантите, в т.ч. и децата на редица български семейства.

Начина на изземване на децата е наистина брутален, служителите на тази служба просто решават, че нарушавате по някаква причина правата на детето и го взимат незабавно с полиция.

Налице са случаи, в които родителите са затваряни в карцера и заплашвани с двегодишни присъди, ако посмеят да си търсят правата за родителство над децата им.

Кошмарът е пълен!

В Норвегия вече има организирана вълна на родителско недоволство срещу действията на Норвежката служба за защита на децата – още повече, че много от децата се дават за отглеждане – забележете …. на хомосексуални двойки.

Ето такова бъдеще желае за нас Урсула Фон дер Лайен, Меркел, Макрон и нейните задокеански либерални американски покровители демократи!

Либералите, контролирани от американските демократи овладяха управлението на Европейския съюз и нищо хубаво не ни чака!

С натиска на либералния банкер Макрон и предателството на германския канцлер Меркел – на основните ключови позиции начело на Европейския съюз застанаха либерали и социалисти-демократи!

Европейският парламент се оглави от Давид-Мария Сасоли, който е социалист-демократ (разглеждайте го като префасониран либерал), начело на Европейската комисия е Урсула Фон дер Лайен – отявлен либерал, а за президент на Европейската централна банка (ЕЦБ) идва Кристин Лагард – друг „либерален бич“, идващ като експрезидент на Международния валутен фонд (МВФ), който е друг инструмент на глобалния имперски либерализъм.

Предвид, че либералните партии и социалистите в Европейския парламент се контролират пряко от американските демократи-либерали, то на практика в момента те могат да се похвалят с пълен контрол над Европейския съюз!

Оттук насетне – не ни чака нищо хубаво!

Ще бъдем свидетели на нов натиск за джендърски стратегии, натиск върху националните суверенитети на страните-членки, възобновяване на политиките за прием на бежанците, настървяване срещу Русия и т.н.

Ще спре ли някои възхода на покривения глобален либерализъм в Европа?!

Не всички е загубено!

На последната среща на Г-20 в Осака, Япония, президентът на Русия Путин публично заклейми въздигащия се глобален либерализъм и упадъчните и нехуманни ценности, които се опитва да налага на Европейските държави и в света, като цяло.

Публичното заклеймяване на либерализма от Путин означава само едно – на руснаците хич не им пука за либерална Европа и нямат никакво намерение да се съобразяват с европейските и американските джендър-лидери!

Китайските комунистически лидери, въпреки че спазват желязна дисциплина в изказа си относно Запада и неговата упадъчна либерална култура, също на моменти декларират своето недоволство от Новия световен либерален ред, който се налага от САЩ и другари в Европа и света!

Си Дзинпин (председателят на Китайската комунистическа партия) няколкократно се изказва публично за несправедливост на съвременния глобален политически и икономически ред, като и за решимостта на Китай за постигане на повече справедливост в международните отношения между отделните страни.

Русия и Китай няма да търпят със сигурност повече упадъка на либерална Европа и либералният банкерски елит е в сериозен уплах от това, затова са и тези отчаяни опити за търговски войни и ембарго срещу Китай и Русия!

Светът обаче се променя, в глобален план хората проглеждат за бедите, които им навлича Новият световен либерален ред, и съпротивата срещу него нараства ежедневно.

Въпрос на време е да се сложи край на либералните извращения, но това може да струва скъпо – най-малкото една нова жестока глобална икономическа криза и дори една нова Трета световна война!

Жалкото е, че пак ще го отнесат обикновените хора – за амбиции на либерални лидери, които в крайна сметка са обречени да загубят своето глобално господство!